Χαμηλά σκορ σε Ντιτρόιτ και Λος Αντζελες

Φίλοι και φίλες, γεια σας. Αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου αγωνίζονται μερικοί από τους καλύτερους πίτσερ της φετινής χρονιάς. Συνεπώς, το Under περιμένουμε να έχει την τιμητική του.

Ας δούμε τις επιλογές μας:

Εξι ολόκληρα χρόνια έχουν να συναντηθούν σε σειρά οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς με τους Φιλαδέλφεια Φίλις, που φέτος ακολουθούν διαφορετικές πορείες στο πρωτάθλημα.
Πρώτοι στη βαθμολογία της Αμέρικαν Σέντραλ και με την ισχυρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα είναι οι γηπεδούχοι, ειδικά εντός έδρας όπου σκοράρουν σχεδόν 5,5 πόντους ανά παιχνίδι. Η άμυνά τους είναι μέτρια, αλλά απόψε ξεκινούν με τον καταπληκτικό Σκέρζερ, ο οποίος έχει ρεκόρ 14-1 και επιτρέπει 3,14 κερδισμένους πόντους ανά παιχνίδι. Ο πίτσερ των Τάιγκερς, εκτός της μεγάλης βοήθειας που παίρνει από τους επιθετικούς του, έχει επιτρέψει μόλις δύο φορές πάνω από δύο κερδισμένους πόντους σε εννέα εμφανίσεις από τον Ιούνιο και έπειτα. Οι φιλοξενούμενοι είναι δεύτεροι στη Νάσιοναλ Ιστ, αλλά αυτό οφείλεται περισσότερο στην αδυναμία των υπολοίπων ομάδων του ομίλου, παρά στη δική τους απόδοση. Πριν από το ξεκίνημα της σειράς είχαν πέντε σερί ήττες και οκτώ στους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες τους. Φέτος δεν σκοράρουν εύκολα, ειδικά μακριά από τη Φιλαδέλφεια, όντες τέταρτοι από το τέλος στη σχετική στατιστική. Η άμυνά τους είναι μέτρια. Απόψε ξεκινούν με τον Λίπου έχει ρεκόρ 10-4 και 3,05 κερδισμένους πόντους ανά παιχνίδι. Ο βετεράνος άσος φέτος είναι καλός, αν και προέρχεται από πέντε σερί κακές εμφανίσεις που κατέληξαν σε τέσσερις ήττες για την ομάδα του. Κατά των Τάιγκερς δεν έχει καλή παράδοση, αφού η ομάδα του έχει χάσει τις 14 από τις 20 τελευταίες φορές που αυτός αγωνίστηκε κατά του Ντιτρόιτ, όπου επιτρέπει 3,88 κερδισμένους πόντους ανά παιχνίδι στην καριέρα του. Επιλογή μας, λοιπόν, οι Τάιγκερς και το Under.

Οι Λος Αντζελες Ντόντζερς και οι Σινσινάτι Ρεντς είναι δύο από τις καλύτερες άμυνες φέτος που βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα της σχετικής κατάταξης. Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τον Ρίου, που έχει ρεκόρ 8-3 και επιτρέπει 3,25 κερδισμένους πόντους ανά παιχνίδι. Προέρχεται από τρεις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις, αλλά μέσα στο Λ.Α. έχει επιτρέψει περισσότερους από δύο κερδισμένους πόντους μόλις μία φορά σε εννέα εμφανίσεις. Οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν με τον Αρόγιο, που έχει ρεκόρ 9-7 και 3,19 κερδισμένους πόντους ανά παιχνίδι. Ο βετεράνος πίτσερ δεν έχει επιτρέψει περισσότερους από δύο κερδισμένους πόντους τις έξι τελευταίες φορές που αντιμετώπισε τους Ντόντζερς. Οι πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων είχαν το πολύ επτά πόντους συνολικά. Πάμε με το Under εδώ.

Παρά την εκτός έδρας νίκη τους με 2-0 μέσα στο Ντιτρόιτ την Πέμπτη, οι Γιάνκις εξακολουθούν να έχουν μία από τις χειρότερες επιθέσεις φέτος, ειδικά εντός έδρας. Αντίθετα, οι Ρέις βρίσκονται στην κορυφαία επιθετική εξάδα του πρωταθλήματος, χωρίς να υστερούν ούτε στην άμυνα, όπου επίσης βρίσκονται στην πρώτη επτάδα. Οι φιλοξενούμενοι απόψε ξεκινούν με τον φοβερό φέτος Μουρ που έχει ρεκόρ 14-3 και επιτρέπει 3,17 κερδισμένους πόντους ανά παιχνίδι. Ο νεαρός πίτσερ φαίνεται ότι έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και έχει αρχίσει πάλι να κάνει συνεχόμενες νίκες. Στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες του δεν επέτρεψε ούτε πόντο! Οι γηπεδούχοι ξεκινούν με τον Χιουζ που έχει ρεκόρ 4-9 και 4,33 κερδισμένους πόντους ανά παιχνίδι. Ο άσος των Γιάνκις έχει οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη μόνο σε τρεις από τις 12 τελευταίες του εμφανίσεις και σήμερα αντιμετωπίζει μία από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος που έχει κάνει οκτώ νίκες στα 10 τελευταία ματς. Θα έχει δύσκολη αποστολή. Επιλογή το διπλό.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

623. ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΤΑΪΓΚΕΡΣ - ΦIΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ 1 & UNDER

629. Λ.Α. ΝΤΟΝΤΖΕΡΣ - ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ UNDER

631. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΓΙΑΝΚΙΣ - ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΡΕΪΣ 2
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...