Ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν στην Αυστρία για το φιλικό της Ελλάδας την Τετάρτη ( 14/08)

Τους 22 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία την Τετάρτη (14/08) στο Ζάλτσμπουργκ (21:30, ΟΤΕ TV) ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος, με αρκετά νέα πρόσωπα και απουσίες.Ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός τους Καραγκούνη,Γκέκα, Σαμαρά, Αβραάμ, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα. Τα νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι οι Σιόβας, Φτανίδης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης.


Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Σηφάκης, Καρνέζης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σιόβας, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Κονέ, Μανιάτης, Νίνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης.

Παράλληλα, ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε και την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό της Τρίτης (13/08, 19:30) με την Ουκρανία, οι οποίοι είναι:

Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Γιαννιώτης, Κολοβός, Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Μπάλλας, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, Κίτσιος, Κουρμπέλης, Ποτουρίδης, Διούδης, Κοτσαρίδης, Γούτας και Σταφυλλίδης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...