Σούπερ Λίγκα- Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0

Οι Μπαντιμπανγκά και Μπαμπάμ πρόσφεραν νέα παράσταση, έριξαν τις «μπαλωθιές» τους και ο Εργοτέλης επικράτησε, εύκολα, 2-0 του Λεβαδειακού, φτάνοντας του τέσσερις πόντους.Ο Μπαντιμπανγκά έφτιαξε, οι Αναστασάκος (46’) και Μπαμπάμ (51’) εκτέλεσαν και ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας, εύκολα, 2-0 του Λεβαδειακού.
«Φουριόζοι» στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί πέτυχαν νωρίς δύο γκολ και πήγαν το παιχνίδι όπως ήθελαν, απέναντι σε ένα κακό και άτολμο Λεβαδειακό. Κακό και χωρίς φάσεις το πρώτο ημίχρονο.

Το ματς:


Το πρώτο μέρος, είναι αυτό που λέμε… δεν θα το θυμάται κανένας. Ο Εργοτέλης με τον Λεβαδειακό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο, αρχικά να μην φάνε γκολ και στη συνέχεια να κοιτάξουν να επιτεθούν. Οι Μπαμπάν και Μπαντιμπανγκά ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει ο Εργοτέλης. Οι δύο τους άλλαζαν πολύ καλά την μπάλα, με τον Αναστασάκο να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν σε ωραίο σουτ του ο Πρζιρόβσκι έδιωξε.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακό έδειχνε αποκομμένος. Η μεσοεπιθετική του γραμμή είχε μεγάλη απόσταση με τις υπόλοιπες γραμμές, με αποτέλεσμα σε αυτές τις αποστάσεις να μην μπορεί να αλλάξει πάνω από τρίτη πάσα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, πράγμα… μάλλον φυσιολογικό με βάση της εικόνας των δύο ομάδων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Ο Μπαντιμπανγκά έκανε άνω κάτω την άμυνα του Λεβαδειακού και πολύ γρήγορα έφτιαξε δύο γκολ, με τους Αναστασάκο και Μπαμπάν να τα πετυχαίνουν, δίνοντας από το 51’, σαφέστατο προβάδισμα τους Κρητικούς με δύο τέρματα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό, του έδωσε εσκεμμένα, μέτρα στο γήπεδο, προκειμένου να έχει… άπλα για τις αντεπιθέσεις και προσπάθησε να «χτυπήσει» εκεί.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να είναι άτολμος παρά τις αλλαγές του Λεμονή. Παρά το γεγονός πως βρήκε χώρο στο χορτάρι δεν απείλησε, εκτός από δύο περιπτώσεις με τον Μάντζιο, την εστία του Αθανασίου και δεν θα μπορούσε να αξιώσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Τα λεπτά κύλησαν και όταν ο Παπαπέτρου από την Αθήνα, έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκης το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπαγκά (86’ Μπουρσέλης), Μπαμπαμ (63’ Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (89’ Δωματάς).

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Χρυσοφάκης, Κοιλιάρας, Παντελάκης.

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόβσκι. Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (79’ Ροτζέριο), Κονέ, Ορτέγκα, Μαχαίρας (55’ Μπούστο), Βασιλείου (61’ Γιάντσης), Μάντζιος.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Σανγκινέτι, Πετράτσι.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: Παγκρήτιο


phgh

Σαββίδης: «Ψηλά το κεφάλι»

Σαββίδης: «Ψηλά το κεφάλι»

Περήφανος για τον ΠΑΟΚ που είδε χθες το βράδυ στην Τούμπα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, αφού η ομάδα εκπροσώπησε αξιωπρεπώς την Ελλάδα στην Ευρώπη απέναντι σε μία κακή διαιτησία.

Πονοκέφαλος για Μάντζιο

Πονοκέφαλος για Μάντζιο

Νοκ άοαυτ τέθηκε και ο Μακρυδημήτρης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μετατάρσιο.

Ο Αετός πεθαίνει στον άερα...

Ο Αετός πεθαίνει στον άερα...

Το όνειρο του Champions League ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να ανοίξει δυνατά τα φτερά του για να «πετάξει» στο πρωτάθλημα και να έχει καλή πορεία στο Europa League.

Κοντά στον αντι-Κάντζι

Κοντά στον αντι-Κάντζι

Τον αντι-Κάντζι φαίνεται πως έχει βρει η διοίκηση του Λεβαδειακού.

«Ξεχάστε τον Παναθηναϊκό…»
28/08/2013, 09:07

«Ξεχάστε τον Παναθηναϊκό…»

Το σύνθημα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έδωσε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στους παίκτες του Πανιωνίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Τα βρήκε με Ταμούδο
28/08/2013, 08:57

Τα βρήκε με Ταμούδο

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ραούλ Ταμούδο. Την ίδια ώρα, εξετάζεται η λύση του Ηλία Κώτσιου για τα μετόπισθεν.

Ζήτησε να μείνει ο Τζεμπούρ!
28/08/2013, 08:44

Ζήτησε να μείνει ο Τζεμπούρ!

Γέφυρες για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό έριξε ο Ραφίκ Τζεμπούρ!

Θα μιλήσει και με τους παίκτες
28/08/2013, 08:26

Θα μιλήσει και με τους παίκτες

Μπαράζ επαφών έχει ο Δημήτρης Ηλιάδης, ύστερα από τις άσχημες εμφανίσεις του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, και ψάχνει το αντίδοτο για την επαναφορά της ομάδας.

Μόνο Ντε Βινσέντι
28/08/2013, 08:14

Μόνο Ντε Βινσέντι

Την απάντηση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό για έναν χρόνο του Τόμας Ντε Βινσέντι περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο δεν πρόκειται να προχωρήσουν άλλη μεταγραφική υπόθεση.

Κινείται σε πολλά «μέτωπα»
28/08/2013, 07:55

Κινείται σε πολλά «μέτωπα»

Προσπάθεια να αποκτήσει τον Γιαταμπαρέ κάνει ο Ολυμπιακός, έχοντας «κλεισμένο» τον Τραορέ. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες ψάχνουν κάτι δυνατό για τη θέση του «κόφτη». Γκαργκάνο και Φλαμινί οι υποψήφιοι.

Οι… αντι-Στεβάνοβιτς
28/08/2013, 07:55

Οι… αντι-Στεβάνοβιτς

Η αναζήτηση του διαδόχου του Γκόραν Στεβάνοβιτς στον πάγκο της Βέροιας έχει ήδη αρχίσει. Μέχρι νεωτέρας τα ηνία στους βοηθούς του. Ποια ονόματα «παίζουν» για τη θέση.

Τον… έφερε η διορία
28/08/2013, 07:10

Τον… έφερε η διορία

Ο Παναθηναϊκός έδωσε διορία μέχρι την Πέμπτη στον Πράνιτς να τα βρει με τη Σπόρτινγκ και ο Κροάτης μέσος έρχεται τελικά αύριο στην Αθήνα. Γλιτώνει χρήματα από Βιτόλο ο ΠΑΟ. Για βασικός ο Ατζαγκούν.

Ταμούδο μεν, αλλά…
27/08/2013, 22:57

Ταμούδο μεν, αλλά…

Ένα οικογενειακό θέμα που αντιμετωπίζει στην πατρίδα του είναι ο λόγος της μη επίσημης ανακοίνωσης της απόκτησης του Ραούλ Ταμούδο από τον ΟΦΗ.




08:59

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...