Ο Μάρκο Μπελινέλι υποκλίθηκε στην ποιότητα της Εθνικής ομάδας μιλώντας στη Web TV του www.sport-fm.gr.

Τι είπε ο Ιταλός σούτινγκ γκαρντ για τη μεταγραφή στους Σπερς. Ελλείψει Μπαρνιάνι και Γκαλινάρι, ο Μάρκο Μπελινέλι αποτελεί την τελευταία… ελπίδα της Ιταλίας για κάτι καλό στο Ευρωμπάσκετ.


Ο ΝΒΑερ σούτινγκ γκαρντ, που επιβραβεύτηκε για την καλή του σεζόν με τους Μπουλς παίρνοντας «προαγωγή» για τους Σπερς, μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, έβγαλε το καπέλο στην ελληνική ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και στη μετακόμισή του στο Σαν Αντόνιο.
Αναλυτικά, ο Μάρκο Μπελινέλι μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr και το Νίκο Ζέρβα για:

-Τι πήγε στραβά για την ομάδα σου απέναντι στη Λιθουανία;
«Παίξαμε άσχημα, ειδικά στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο. Κάναμε πολλά λάθη, έχασα κι εγώ πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι απλά ένα παιχνίδι. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι την επόμενη Τετάρτη για το πρώτο ματς παιχνίδι στο Ευρωμπάσκετ. Όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επίθεση και στην άμυνα».

-Ποια είναι η γνώμη σου για την ελληνική ομάδα;
«Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που θα εμφανιστούν στο Ευρωμπάσκετ. Για μας το φιλικό της Πέμπτης θα είναι μια καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του τουρνουά και να βελτιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλύτερα και να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Στο Ευρωμπάσκετ όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Πρέπει να σκεφτούμε όμως την ομάδα μας και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

-Η Ιταλία κατεβαίνει στο Ευρωμπάσκετ χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες (σ.σ. Μπαρνιάνι και Γκαλινάρι). Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Ιταλία χωρίς αυτούς;
«Δεν σκεφτόμαστε έτσι. Όλοι ξέρουν πως θα μας λείψουν ο Αντρέα, ο Γκάλο, ακόμη και ο Χάκετ, αλλά έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Δεν υπάρχει μόνο ένας που κάνει τη διαφορά. Μπορούμε να παίξουμε μαζί σαν ομάδα».

-Υπέγραψες στους Σπερς. Πώς βλέπεις αυτή την ευκαιρία για την καριέρα σου;
«Είναι πολύ καλό για μένα που μεταγράφηκα σε μια καλή ομάδα σαν τους Σπερς μετά από μια σεζόν στους Μπουλς. Θέλω να γίνομαι καλύτερος παίκτης κάθε χρόνο, να βελτιώνομαι διαρκώς και να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να παίξω με τη νέα μου ομάδα».

-Πιστεύεις πως η παρουσία του Γκρεγκ Πόποβιτς, ενός προπονητή με ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης, θα σε βοηθήσει;
«Ναι, το πιστεύω. Είναι από τους κορυφαίους, ίσως ο κορυφαίος προπονητής στο ΝΒΑ και στον κόσμο. Είναι καλό για μένα που θα πάω στο Σαν Αντόνιο. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...