ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «Ο Νίνης μπορεί να γυρίσει για τον ΠΑΟΚ»

Το σενάριο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σωτήρη Νίνη είναι εδώ και καιρό υπαρκτό, χωρίς να έχει πάρει οποιαδήποτε «επίσημη» μορφή. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν προκύπτει από την Ελλάδα, αλλά από την Ιταλία.

Σύμφωνα με το «Sky Italia» ο διεθνής Ελληνας μέσος «θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που θέλει να του δώσει μια νέα ευκαιρία, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την Πάρμα».


Την πληροφορία αυτή έχουν αναμεταδώσει διάφορα ιταλικά σάιτ, επικαλούμενα τον γνωστό ιταλικό σταθμό και πλέον μένει να φανεί αν η πληροφορία(;) ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από τον «δικέφαλο» έσπευσαν να διαψεύσουν (ανεπίσημα) τα λεγόμενα των Ιταλών, με βάση ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση ενός κλασικού επιτελικού μέσου.

Το δεδομένο είναι ότι ο Νίνης δεν υπολογίζεται από την Πάρμα και ότι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Αρχισε η προετοιμασία
Με εμπόδια άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον Σαββατιάτικο (17/8, 21:30) εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Ο Χούουμπ Στέφενς δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Κατσουράνη, Αθανασιάδη, Τζιόλη, Σπυρόπουλο, Κίτσιου, Λάζαρ και Κάτσε.
Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έκανε ένα μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος, δείχνοντας ότι έχει μπει στην τελική ευθεία της πλήρους ενσωμάτωσής του, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Γκαρσία (αιμάτωμα στο μηρό) και ο Σκόνδρας (αιμάτωμα στον βραχίονα) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.
Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής στην μεταβίβαση και υποδοχή της μπάλας, αλλά και ασκήσεις τακτικής στην διατήρηση και κυκλοφορία, καθώς και στο πρέσινγκ.
Και τυπικά ο Πόποβιτς στον Πλατανιά
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του Δημήτρη Πόποβιτς στον Πλατανιά, με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο. Ο 18χρονος βρέθηκε σήμερα στα Χανιά και επισφραγίστηκε έτσι η συμφωνία, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να έχει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί.
Ανάλογη μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με τον τερματοφύλακα Νίκο Μελίσσα να εντάσσεται στον Φωκικό, με το τυπικό της κομμάτι να αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη (13/8)
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...