ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ «Πάνω από 4.00ο διαρκείας ο Αρης»

Την ελπίδα τους ότι μετά τις 15 Αυγούστου θα «φουντώσει» ακόμη περισσότερο η ζήτηση εισιτηρίων διαρκείας εκφράζουν παράγοντες της ΠΑΕ Αρης.
«Εχουμε μέχρι στιγμής διαθέσει περισσότερες από 4.000 κάρτες διαρκείας, υπάρχει ικανοποίηση, ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά πως η δυναμική του συλλόγου είναι πολύ μεγαλύτερη. Υπάρχει η βεβαιότητα ότι μετά τις 15 Αυγούστου θα κορυφωθεί η διάθεσή τους» δήλωσε χθες στο «Goal» ο Πολυδεύκης Γκουρλάκης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ
με αρμοδιότητα στις δημόσιες σχέσεις του συλλόγου και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τα 8.000 εισιτήρια, η διοίκηση αποπνέει θέλω να πιστεύω μια σοβαρότητα και μιλάει με πράξεις, αυτό θα εκτιμηθεί και είμαι αισιόδοξος πως θα επιτευχθεί και ο αγωνιστικός μας στόχος».

«Να μάθουμε πώς χάθηκαν τα χρήματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» η NEXIA ενημέρωσε ανεπίσημα την ΠΑΕ Αρης πως ο έλεγχός της έχει ολοκληρωθεί.

Η Κοινωνία Μελών Αρη λογικά θα κάνει προσεχώς επίσημες ανακοινώσεις. Χθες ο νομικός της ΠΑΕ Στάθης Τσομίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων είπε: «Τρέχει πλέον η διαδικασία για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα είναι 7 εκατ. ευρώ, αλλά περιμένουμε και τον έλεγχο της ΝΕΧΙΑ για να μάθουμε πώς χάθηκαν τα χρήματα».

Καλές σχέσεις

Είναι ενεργός ο δίαυλος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αρης με τον Ολυμπιακό. Πέρσι οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού τρεις παίκτες (Ζαραδούκα, Τάτο, Διαμαντάκο). Φέτος άναψαν το πράσινο φως για τους Τάτο και Καραγκούνη επιβεβαιώνοντας όσους μιλούσαν περί άριστων σχέσεων των δυο ΠΑΕ.

Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο η προετοιμασία του Αρη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, χθες έκαναν αποκατάσταση όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πανθρακικό, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου θα γίνει μια απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ευχές

Γενέθλια είχε χθες ο Δημήτρης Σουνάς και η ΠΑΕ Αρης δεν παρέλειψε μέσω των social media να του ευχηθεί: «Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Δημήτρης Σουνάς. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ του εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά!!!».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...