Καλλονή-Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ DEAL Πατάει Λέσβο ο Βιθέντε!

Ο Νίκος Μιχαλάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει στα «όχι». Ξέρει να... παλεύει και από τη στιγμή που η προσπάθειά του να φέρει στη Λέσβο για λογαριασμό της Καλλονής τον Βιθέντε Ροντρίγκεζ βγήκε στην... επιφάνεια (κοινώς δημοσιότητα) έχει βαλθεί να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη πολύ δύσκολη περίπτωση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα καταφέρει αφού ο πρώην παίκτης των Βαλένθια και Μπράιτον ετοιμάζεται να πατήσει το πόδι του στη Μυτιλήνη είτε σήμερα είτε αύριο.

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά. Ο ντόρος που έγινε όταν γνωστοποιήθηκε η κίνηση της Καλλονής για τον Βιθέντε ήταν εξαιρετικά μεγάλος και ο πρόεδρος των νησιωτών γνωρίζει πολύ καλά ότι σε περίπτωση που ο τελευταίος πει το «ναι» τότε η ομάδα του θα βγει ευνοημένη τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Διότι μπορεί ο 32χρονος Ισπανός αριστερός εξτρέμ να έχει ταλαιπωρηθεί στη σπουδαία καριέρα του από τραυματισμούς και να έχει πάρει την κατιούσα, ωστόσο δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει τη διαφορά αν είναι υγιής.

Η απόλυτη επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Καλλονής για τον Βιθέντε ήρθε χθες το πρωί διά στόματος του προπονητή της Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος μιλώντας στον Sentra 103,3 είπε ότι «κάνει προσπάθεια ο πρόεδρος και σε μια (σ.σ. σήμερα) δυο μέρες (σ.σ. αύριο) μπορεί ο παίκτης να είναι στη Μυτιλήνη. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι πολύ καλός, έρχεται και από ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το δικό μας». Ακολούθως η επίσημη Καλλονή επιδίωξε να... μαζέψει το θέμα, ώστε να μη δημιουργεί και προσδοκίες διαρρέοντας ότι τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει και πως ο παίκτης, αν συμφωνήσει, θα έρθει αρχικά για να δει τη Λέσβο και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Πάντως, επαναλαμβάνουμε ότι οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 32χρονος διεθνής Ισπανός (38 συμμετοχές, τρία γκολ) που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την Μπράιτον στην Τσάμπιονσιπ (29 συμμετοχές, πέντε γκολ) και τα προηγούμενα 11 στη Βαλένθια (243 συμμ. στην Πριμέρα Ντιβισιόν και 337 γκολ) είναι έτοιμος για να πει το «ναι» και να βρεθεί σήμερα ή αύριο στο νησί της Λέσβου για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Ιδωμεν...

Οσο για το γηπεδικό, τα έργα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει και είναι πολύ πιθανό η ΑΕΛΚ να αναγκαστεί να... ξενιτευτεί (στην Αθήνα) μέχρι και την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
πηγη
 Ακολουθήστε το planet stars  στο Facebook και στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...