Ολυμπιακός: Οι εναλλακτικές περιπτώσεις για τη θέση του αμυντικού μέσου

Ο Πιέρ Ισά φέρεται να βρίσκεται στη Γαλλία και κάποιοι εκτιμούν πως αυτό αφορά την υπόθεση του Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά
Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ήταν το όνομα του Μομό Σισοκό.


Ωστόσο, το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν αξιώνει χρήματα για την παραχώρηση του διεθνούς χαφ από το Μάλι και εκείνος δεν ρίχνει τις απαιτήσεις τους αναγκάζουν τους Πειραιώτες να προχωρήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που εξέτασαν όλο αυτό το διάστημα.

Ο Πιέρ Ισά φέρεται να βρίσκεται στη Γαλλία και κάποιοι εκτιμούν πως αυτό αφορά την υπόθεση του Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά (ή του Γκαετάν Μπονγκ, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πως πωλείται ο Χολέμπας).

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου διατηρεί άριστες σχέσεις με την γαλλική ομάδα και ενδέχεται να έχει έρθει σε επαφή για τον 24χρονο μέσο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, όμως, δεν επιβεβαιώνουν την περίπτωσή του.

Εν τω μεταξύ, ο Βάλτερ Γκαργκάνο, ο οποίος είναι με την εθνική Ουρουγουάης στο Τόκιο για το φιλικό ματς με την Ιαπωνία, περιμένει ενημέρωση από την Νάπολι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως η πίεση στους «παρτενοπέι» αυξάνεται και θέλουν σύντομα να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του διεθνούς άσου. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει η Πάρμα, όμως μπορεί να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Γκαργκάνο (περίπου 1,7 εκατ. ευρώ).

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Μία ακόμη περίπτωση που βλέπουν με καλό μάτι οι Πειραιώτες είναι εκείνη του Αμπέλ Αγκιλάρ, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Μίτσελ.

Η Έρκουλες υποβιβάστηκε στην Segunda Division και δεν θέλει χρήματα για την παραχώρηση του Κολομβιανού χαφ, τον οποίο «γλυκοκοιτάζουν» η Σοσιεδάδ (φέρεται να πλησιάζει στην απόκτηση του Κάλστρομ) και η Σεβίλλη (δεν μπορεί να του δώσει τα 700.000 ευρώ που ψάχνει).

Τέλος, υπάρχει και ο Εγιόνγκ Ενό του Άγιαξ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φούλαμ. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ανά πάσα στιγμή τον Καμερουνέζο άσο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...