ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ Βάσιμες ελπίδες στον Παναθηναϊκό για Πράνιτς

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η ελευθέρας του Ντάνιελ Πράνιτς από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να τονίζουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα από τις δύο πλευρές ότι θα γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά που τους χωρίζει αναφορικά με την αποζημίωση του Κροάτη και θα επέλθει συναινετικό διαζύγιο.


Για τον Κροάτη διεθνή άσο, μάλιστα, αυτό που εκτιμάται στην Πορτογαλία είναι ότι έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι", παρά τις "Σειρήνες" που εσχάτως έχουν προκύψει.


Με Ατζαγκούν στη Λεωφόρο

Με χαμόγελα υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό τις πληροφορίες από την πλευρά του εκπροσώπου του Αμπντούλ Ατζαγκούν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όσον αφορά το θέμα της έκδοσης βίζας του Νιγηριανού άσου που είναι σε άμεση συνάρτηση με την άφιξή του στη χώρα μας για την υλοποίηση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» έχουν εδώ και καιρό συμφωνήσει τόσο με τους Ντόλφινς, ομάδα του 20χρονου αρχηγού της εθνικής U-20 της Νιγηρίας, όσο και με τον ίδιο τον Ατζαγκούν για συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, ποντάροντας πολλά στο ταλέντο του, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τεχνικές αρετές και έφεση στο σκοράρισμα, στοιχεία που απουσιάζουν από την πλειονότητα των μέσων του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Ο Ατζαγκούν βρίσκεται στη Νότια Αφρική όπου μετέβη για να μειώσει τον χρόνο που απαιτούσαν οι διαδικαστικές-γραφειοκρατικές διαδικασίες έκδοσης βίζας και αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το Σάββατο, με πιο πιθανή ημέρα άφιξής του την Παρασκευή. Κατά συνέπεια, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι θα δώσει το «παρών» στην εξέδρα των επισήμων της Λεωφόρου στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (9.30 μ.μ.), και θα πάρει έτσι μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα αλλά και από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στο ιστορικό γήπεδο του συλλόγου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο Νιγηριανός άσος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και να μειώσει όσο είναι δυνατόν τον χρόνο ενσωμάτωσής του στο ευρωπαϊκό άλμα της καριέρας του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...