Πρώτη και καλύτερη στο τουρνουά του Στρασβούργου η Εθνική Μπάσκετ

Αμυντικά ήταν σούπερ, επιθετικά απολαυστική και με το 79-67 επί της Γαλλίας η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το «Euro Tour 2013»

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι νίκησε πολύ πιο εύκολα από ό,τι μαρτυρά το τελικό 79-67 την Γαλλία, την ανάγκασε στην πρώτη της φετινή ήττα στα φιλικά και έδειξε να βρίσκεται στον σωστό δρόμο, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Σίγουρα τα φιλικά προετοιμασίας δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά και μόνο το γεγονός ότι Πάρκερ και Μπατούμ πέτυχαν συνολικά 4 πόντους λέει πάρα πολλά για την παρουσία της Εθνικής στο φιλικό απέναντι στους «τρικολόρ».Επίσης σημαντικό πως για ακόμη μια φορά η Εθνική είχε πάνω από 50% στα τρίποντα (8/14) ενώ έκανε μόλις δέκα λάθη.

H Eθνική μας κατέκτησε το «Euro Tour 2013» αήττητη και επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές τις τρεις νίκες στα ισάριθμα πρώτη της φιλικά προετοιμασίας κόντρα σε Κροατία, Γερμανία και Γαλλία. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι στηρίχθηκε στους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Αντώνη Φώτση ενώ πολύ καλό ματς έκανε και οι Κώστας Παπανικολάου και Νίκος Ζήση
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...