Υπέροχη στην ταινία Don Jon Η Scarlett «ανάβει» φωτιές-Πιο σέξι από ποτέ στη νέα της ταινία

Χαμός αναμένεται να γίνει με τη νέα ταινία «Don Jon» καθώς μία από τις πιο όμορφες γυναίκες επιδίδεται σε σεξουαλικά παιχνίδια και ερωτικές σκηνές.

Δεν πρόκειται για άλλη από την Scarlett Johansson, καθώς το κλιπάκι που ήδη κυκλοφόρησε από την ταινία τη δείχνει πιο σέξι από ποτέ.


Η Scarlett Johansson και ο Joseph Gordon-Levitt υποδύονται τους παθιασμένους εραστές στο «Don Jon» που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου.
Στο κλιπ η Scarlett ενώ φιλάει περιπαθώς τον συμπρωταγωνιστή της, προσπαθεί παράλληλα να διακόψει την ερωτική πράξη λέγοντας ότι δεν είναι σωστό να προχωρήσουν αφού δεν γνωρίζονται οι οικογένειές τους.

Στην ταινία ο Joseph Gordon-Levitt τα έχει με την Scarlett και παράλληλα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο πορνό και να γίνει ένας λιγότερο εγωπαθής άνδρας.

Στην ταινία ο Joseph Gordon-Levitt εκτός από πρωταγωνιστής κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ έχει γράψει και το σενάριο. Το έργο του έχει τίτλο Don Jon, παραπέμποντας στο Δον Ζουάν με ελαφρώς ειρωνικό τρόπο.











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...