Lady Gaga: Η βασίλισσα της... πρόκλησης

Εχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της βασίλισσας της... πρόκλησης. Με τις εμφανίσεις της, τα τραγούδια της, τις δηλώσεις της, η Lady Gaga έχει καταφέρει να αναδειχτεί ως η πιο εκκεντρική σταρ της τελευταίας δεκαετίας.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο με αφορμή το βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Applause» στο οποίο εμφανίζεται ως άλλη Αφροδίτη, να λικνίζεται ολόγυμνη καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός της με κοχύλια. Αυτή και μόνο η αποκαλυπτική της εμφάνιση ήταν αρκετή για να τρελάνει τους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν σταματούν να χτυπάνε στο You Tube το νέο της βιντεοκλίπ κάνοντάς το τεράστια επιτυχία μέσα σε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα.

Η 27χρονη ποπ σταρ εξάλλου έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τα πάντα για να βγει νικήτρια στον αδυσώπητο αγώνα του μάρκετινγκ. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα βγήκε στους δρόμους του Λος Αντζελες με ασύλληπτο μακιγιάζ, το οποίο παρέπεμπε στο εξώφυλλο του επερχόμενου νέου σινγκλ της.

Τι κι αν προκάλεσε τρόμο στους περαστικούς; Ολος ο κόσμος έμαθε πως η Lady Gaga βγάζει νέο άλμπουμ!

Οσοι παρακολουθούν πάντως την πορεία της δεν ξαφνιάστηκαν καθόλου από αυτές τις νέες προκλήσεις της, αφού στο παρελθόν έχει κάνει πολλά που να ξεπερνούν τα όρια του εκκεντρικού: σε παλαιότερο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «Judas» έχει εμφανιστεί ως ερωμένη του Ιησού Χριστού προκαλώντας τις σφοδρές αντιδράσεις των χριστιανικών οργανώσεων, έχει βιντεοσκοπηθεί σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλες γυναίκες, έχει τραγουδήσει ολόγυμνη σε τζακούζι, έχει φορέσει φορέματα φτιαγμένα από μπριζόλες και από μαλλιά, έχει κάνει γυμνά εξώφυλλα, έχει καπνίσει μαριχουάνα επί σκηνής, έχει τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο μεταλλαγμένο για να εκφράσει την υποστήριξή της στον γάμο των ομοφυλόφιλων...

Οσο για τις αντιδράσεις που ξεσηκώνει; Ουδόλως ενδιαφέρεται. Και γιατί να ενδιαφερθεί άλλωστε, αφού έχει καταφέρει να γίνει η πλουσιότερη γυναίκα κάτω των 30 ετών με ετήσιο εισόδημα 80 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει ήδη στο ενεργητικό της πωλήσεις 23 εκατ. άλμπουμ και 290 σημαντικά μουσικά βραβεία!

Πρωτιά και στο Twitter

H Lady Gaga έχει κατακτήσει μία ακόμη πρωτιά: είναι η πιο δημοφιλής σταρ των σόσιαλ μίντια, καθώς μόνο στο Twitter την ακολουθούν περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο. Βρίσκεται σε διαρκή διαδικτυακή επαφή με τους θαυμαστές της, τους οποίους χαρακτηριστικά αποκαλεί «μικρά τερατάκια» και τους ενημερώνει για κάθε της κίνηση. Χθες μάλιστα τους μάλωσε για τα απειλητικά μηνύματα που στέλνουν στους επικριτές της.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...