ΒΡΑΒΕΙΑ MTV -Λίγα ρούχα, πολλή μουσική .

Πολλή μουσική, διάσημες παρουσίες, λάμψη αλλά και αρκετή πρόκληση ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής τελετής απονομής των μουσικών βραβείων MTV που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στη Νέα Υόρκη, στο Μπάρκλεϊς Σέντερ του Μπρούκλιν.
Η Λέιντι Γκάγκα, κατά κόσμον Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Γκερμανότα, παρουσίασε το νέο της σινγκλ «Applause» φορώντας τέσσερα διαφορετικά κοστούμια και κάνοντας φινάλε με ένα μπικίνι από κοχύλια
Και μπορεί ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που ήταν και το μεγάλο φαβορί, να απέσπασε τα περισσότερα βραβεία, τις εντυπώσεις ωστόσο, θετικές αλλά και αρνητικές, έκλεψε η Μάιλι Σάιρους με την υπερβολικά προκλητική ζωντανή εμφάνισή της.
Η 20χρονη πρώην σταρ της Ντίσνεϊ άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν ανέβηκε στη σκηνή φορώντας εσώρουχα από λάτεξ στο χρώμα του δέρματος, χορεύοντας προκλητικά ανάμεσα σε μεγάλα λούτρινα αρκουδάκια και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες.
Η θερμοκρασία ανέβηκε ακόμη περισσότερο όταν εμφανίστηκε για να τη συνοδεύσει ο τραγουδιστής Robin, με τον οποίον επιδόθηκε σε ένα εικονικό ερωτικό παραλήρημα... Κάποιοι θεώρησαν την εμφάνιση της νεαρής ποπ σταρ εντυπωσιακή, πολλοί ήταν όμως εκείνοι που βρήκαν υπερβολική την εκκεντρική αυτή μετάλλαξη του εφηβικού ειδώλου των κοριτσιών. Η ίδια πάντως φάνηκε να απολαμβάνει και τα δύο τραγούδια που παρουσίασε ζωντανά.
Με στρινγκ τραγούδησε στη σκηνή των MTV η Γκάγκα...
Με στρινγκ τραγούδησε στη σκηνή των MTV η Γκάγκα...
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πάλι απόλαυσε τον τίτλο του απόλυτου νικητή, καθώς κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τέσσερα συνολικά βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτό του Βίντεο της Χρονιάς για το «Mirrors» και το ειδικό «Βραβείο Μάικλ Τζάκσον», με το οποίο τιμάται η συνολική προσφορά ενός καλλιτέχνη. Ειδικά γι' αυτό το τελευταίο βραβείο ο διάσημος τραγουδιστής έδειξε να είναι ενθουσιασμένος και συγκινημένος: «Δεν αξίζω αυτό το βραβείο. Αλλά δεν πρόκειται να το δώσω πίσω» είπε χαρακτηριστικά, ενώ θέλησε να το μοιραστεί με τα τέσσερα μέλη της πρώην μπάντας του, τους «'Ν Sync», με τους οποίους επανενώθηκε στη σκηνή των ΜΤV μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς καθώς κέρδισε τέσσερα βραβεία, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς καθώς κέρδισε τέσσερα βραβεία, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.
Η Λέιντι Γκάγκα, πιστή στις... αρχές της, εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισής της φόρεσε τέσσερα διαφορετικά κοστούμια καταλήγοντας σχεδόν γυμνή με ένα μπικίνι φτιαγμένο από κοχύλια.
Η Μάιλι Σάιρους που ανέβηκε στη σκηνή φορώντας τα... απολύτως απαραίτητα
Η Μάιλι Σάιρους που ανέβηκε στη σκηνή φορώντας τα... απολύτως απαραίτητα
Πίσω στους νικητές τώρα, ο Μπρούνο Μαρς απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Ανδρικού Βίντεο για το «Locked Out Of Heaven», ενώ η Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε το αντίστοιχο γυναικείο βραβείο για το «I Knew You Were Trouble». Οταν μάλιστα αφιέρωσε το βραβείο της στο πρόσωπο που την ενέπνευσε γι' αυτό το τραγούδι, χωρίς όμως να το κατονομάσει, οι κάμερες ζούμαραν τον πρώην φίλο της και μέλος των «One Direction» Χάρι Στάιλς.
Λίγα ρούχα, πολλή μουσική
Ο Αμερικανός ράπερ Macklemor κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Βίντεο με Κοινωνικό Μήνυμα για το «Same Love», ένα τραγούδι που υποστηρίζει τους γκέι και καταδικάζει την ομοφοβία που υπάρχει στους κόλπους της χιπ χοπ και της ραπ κουλτούρας.
20 αστροναύτες για τη Μαντόνα
Λίγα ρούχα, πολλή μουσική
Τα βραβεία MTV Video Music Awards αποτελούν το αντίπαλον δέος των μουσικών βραβείων Γκράμι και τιμούν τα καλύτερα βιντεοκλίπ της διεθνούς μουσικής σκηνής. Η πρώτη τελετή των βραβείων MTV έγινε το 1984 στο Ράδιο Σίτι της Νέας Υόρκης. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει από την τελετή αυτή τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Βασίλισσα των βραβείων MTV παραμένει εδώ και χρόνια η Μαντόνα, με 20 βραβεύσεις. Το αγαλματίδιο που απονέμεται στους νικητές απεικονίζει έναν αστροναύτη στη Σελήνη.
Η σέξι Σελένα Γκόμεζ με διαφανές μπούστο
Η σέξι Σελένα Γκόμεζ με διαφανές μπούστο
Τop 5
  • Καλύτερο βίντεο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, «Mirrors»
  • Καλύτερο ανδρικό βίντεο Μπρούνο Μαρς, «Locked Out of Heaven»
  • Καλύτερο γυναικείο βίντεο Τέιλορ Σουίφτ, «I Knew You Were Trouble»
  • Καλύτερο ποπ βίντεο Σελένα Γκόμεζ, «Come and Get It»
  • Τραγούδι του καλοκαιριού: One Direction, «Best Song Ever»
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...