Σέξι φωτογράφιση στο περιοδικό Interview- Αυτές είναι οι «θεές» της πασαρέλας

Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio και άλλες φωτογραφίζονται τόπλες
Τί κοινό έχουν οι μεταξύ τους οι Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Constance Jablonski, Andreea Diaconu, Alessandra Ambrosio, Cameron Russell, Behati Prinsloo, Toni Garrn, Doutzen Kroes, Karlina Caune και η Jourdan Dunn; Είναι όλες τους «θεές»!


Δεν το λέμε εμείς, αλλά το περιοδικό Interview magazine. Τα μοντέλα φιλοξενούνται στο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας και προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά. Η μία φωτογραφία είναι πιο «καυτή» από την άλλη, ενώ όλες τους αποδεικνύουν γιατί είναι νούμερο ένα στο χώρο της μόδας.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου, με τίτλο «The Goddesses», δηλαδή οι Θεές, τα μοντέλα φωτογραφίζονται με τα... απολύτως απαραίτητα και αγκαλιά με γούνες. Βέβαια η έμπνευση του φωτογράφου, Fabien Baron, δεν είναι και τόσο πετυχημένη, γιατί τέτοια κορμιά προκαλούν τόση «ζέστη» που οι γούνες είναι περιττές...

Μάλιστα στο ίδιο τεύχος φιλοξενούνται και άλλες «θεές» της δεκαετίας του '90. Ποζάρουν ντυμένες και γυμνές σε μια σειρά από ασπρόμαυρα κλικ. Linda Evangelista, Christy Turlington, Naomi Campbell, Kate Moss, Amber Valletta, Stephanie Seymour και Daria Werbowy παραδίδουν «μαθήματα»...
Απολαύστε τις «Θεές»:





















..








Το γνωστό περιοδικό ξαναενώνει επτά supermodels των 90's στα επτά εξώφυλλά του

Linda Evangelista, Christy Turlington, Naomi Campbell, Kate Moss, Amber Valletta, Stephanie Seymour και Daria Werbowy επιδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί τους και θυμούνται τα πρώτα τους βήματα στην πασαρέλα! Το περιοδικό «Interview» κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο με επτά διαφορετικά... φθινοπωρινά εξώφυλλα, καθώς επτά supermodels της δεκαετίας του '90 ποζάρουν ντυμένες και γυμνές σε μια σειρά από ασπρόμαυρα κλικ από τους Mert Alas και Marcus Piggott.

Η Naomi Cambell λέει ότι οφείλει την καριέρα της στην μητέρα της και τη φίλη της και μοντέλο Iman. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν έπαιξαν επίσης οι Gianni Versace και αυτός που ονομάζει «μπαμπά» της στη μόδα, Azzedine Alaïa.

Η Linda Evagelista θυμάται μία από τις πρώτες της φωτογραφήσεις στην Ιαπωνία, όπου δεν είχε συνηδειτοποιήσει ότι την ήθελαν να φωτογραφηθεί γυμνή. Λέει πόσο πανικοβλήθηκε και πως τότε δεν ήθελε να ξαναδουλέψει ως μοντέλο.

H 29χρονη Daria Werbowy λέει πως ήταν απρόθυμο μοντέλο και όπως λέει δεν καταλαβάινει πώς κατάφερε και το έκανε τόσο καιρό.

Στο τεύχος φιλοξενούνται ακόμη 105 διάσημες καλλονές που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στο χώρο της μόδας, όπως οι Alesandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Lara Stone και Miranda Kerr.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...