Andressa Urah: H Miss But Brazil ξαναχτυπά

Στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς δίνει, η Urah είναι ιδιαίτερα προκλητική. Σε κάποιες μάλιστα από αυτές έχει πει ότι είχε σχέση με γυναίκα
Στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας για φωτογράφηση βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Βραζιλιάνα Andressa Urah, η οποία έγινε γνωστή όταν κέρδισε τον τίτλο της Miss But Brazil 2012.


Η Urah γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια και σπούδασε δημοσιογραφία. Εχει ένα γιο, τον Arthur, ο οποίος είναι 11 χρόνων και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως topless χορεύτρια. Στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς δίνει είναι ιδιαίτερα προκλητική. Σε κάποιες μάλιστα από αυτές έχει πει ότι είχε σχέση με γυναίκα.

Η Urah απασχόλησε πριν από καιρό τον tabloid Τύπο με τo φημολογούμενο one night stand που είχε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo. Σύμφωνα με εκείνη οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και πέρασαν μια καυτή νύχτα μαζί. Ο Ronaldo ξετρελάθηκε με τα οπίσθιά της και εκείνη με το γυμνασμένο σώμα του. Φυσικά ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα και ότι δεν τη έχει γνωρίσει ποτέ.
Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι της στην Πορτογαλία αλλά και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.




















































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...