Sofia Vergara: Κοιμάται γυμνή... αλλά ποτέ χωρίς τις κάλτσες της

Η Λατίνα σεξοβόμβα, παρά τα 41 της χρόνια, καταφέρνει να τραβά την προσοχή
Η Sofia Vergara, η απόλυτη φαντασίωση των αντρών, έχει βρει τον τρόπο να μένει... κολλημένη στο μυαλό των θαυμαστών της. Από τη μία με τις σέξι της εμφανίσεις και από την άλλη με τις "καυτές'' της δηλώσεις, η Λατίνα σεξοβόμβα, παρά τα 41 της χρόνια, καταφέρνει να τραβά την προσοχή και να γίνεται ακόμη πιο ποθητή.


Η ηθοποιός βρέθηκε στα βραβεία Emmy Awards και προχώρησε σε μία άκρως... αποκαλυπτική δήλωση, καθώς φρόντισε να ενημερώσει το κοινό της πώς της αρέσει να κοιμάται. Δε δίστασε, λοιπόν, να δηλώσει δημόσια πως μπορεί να κοιμηθεί γυμνή, αλλά αυτό που δεν μπορεί με τίποτα να αποχωριστεί είναι οι κάλτσες της.

Μάλιστα ο οικοδεσπότης της βραδιάς της απάντησε με χιούμορ: "Αυτό δεν είναι και τόσο σέξι", ενώ εκείνη γέλασε.


Η εκρηκτική Sofia μιλάει για την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά, τις καμπύλες της, τους άντρες, την αστεία αμερικανική προφορά της, αλλά την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί «Modern Family»

Στο σημερινό προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Movies & Stars» θα έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές να δουν μια αποκλειστική συνέντευξη της Sofia Vergara που απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, αλλά και του πρωταγωνιστή του Glee, Matthew Morrison.

Η εκρηκτική Sofia μιλάει για την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά, τις καμπύλες της, τους άντρες, την αστεία αμερικανική προφορά της αλλά την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί «Modern Family». Η Vergara, μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά: «Διακοπές για εμένα σημαίνει Ελλάδα!».

Με τον Γιώργο Σατσίδη μιλάει και ο πρωταγωνιστής του Glee, Matthew Morrison για την παγκόσμια επιτυχία της σειράς, το ντουέτο του στο σήριαλ με τη Γκουίνεθ Πάλτροου, αλλά και τους λαμπερούς συμπρωταγωνιστές του την ταλαντούχα Λία Μισέλ και τον Κόρι Μοντίθ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Στο στούντιο της εκπομπής guest, το νέο αστέρι της μουσικής DJ Kas, που προκαλεί πανικό με τη Νο1 επιτυχία στα dance sharts, «Paradise»!

 
 

«Μας αρέσει να προγραμματίζουμε. Και για αυτό θέλησα να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματα της επιστήμης. Γιατί όχι; Ναι έχω τα ωάριά μου σε ψυγείο. Ευτυχώς θα είναι φρέσκα όταν θα θελήσω να τα χρησιμοποιήσω».

Στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού «Inland Empire» φιλοξενείται η χυμώδης ηθοποιός από την Κολομβία, Sofia Vergara, η οποία κάνει αυτόν τον καιρό διακοπές στη Μύκονο.

Η 41χρονη πρωταγωνίστρια του «Modern Family» μίλησε στο περιοδικό για την τεράστια και ανέλπιστη επιτυχία που είχε η σειρά, τις αισθητικές επεμβάσεις που θεωρεί ότι δεν αφαιρούν χρόνια και για τα… ωάριά της, που σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue, τα έχει καταψύξει: «Μας αρέσει να προγραμματίζουμε. Και για αυτό θέλησα να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματα της επιστήμης. Γιατί όχι; Ναι έχω τα ωάριά μου σε ψυγείο. Ευτυχώς θα είναι φρέσκα όταν θα θελήσω να τα χρησιμοποιήσω».

Η Vergara είναι ήδη μητέρα ενός 21χρονου γιου.












πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...