«ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΣΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ», ΕΙΠΕ Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Με Ουντότζι αλλά χωρίς Κύργια στην Ξάνθη

Με συνολικά τέσσερις απουσίες θα ταξιδέψει ο Άρης στην Ξάνθη για τον αγώνα με τους «Ακρίτες» την Δευτέρα (23/09, 19:30). Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κύργια που υπέστη θλάση στον δικέφαλο χθες (21/9) αλλά και τους Παπαδόπουλο και Ρένια που επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.


Επίσης στην Θεσσαλονίκη θα μείνει και ο Αγκάνθο, ο οποίος στο ματς με την Ξάνθη θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Από την άλλη κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ουντότζι, που είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο μέσα στην εβδομάδα.

Η 19μελής αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

«Μας πείσμωσε το ματς με τον Λεβαδειακό»

Πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Νίκος Τσουμάνης μίλησε στο επίσημο site της ομάδας για τον αγώνα λέγοντας ότι η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό την περασμένη εβδομάδα τους πείσμωσε για να «παλέψουν» για ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς αναφέροντας πως στον Άρη δεν αξίζει η θέση που βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα.

«Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην Ξάνθη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας και θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε.

Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη.

Ο τρόπος που χάθηκαν οι δύο βαθμοί στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό μάς πείσμωσε ακόμη περισσότερο.

Στον συγκεκριμένο αγώνα παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και αξίζαμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στο ματς με την Ξάνθη θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε.

Ο ΑΡΗΣ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Αυτό που μας λείπει είναι μια νίκη», είπε ο Τσουμάνης
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...