Leonardo DiCaprio: Με "άγγελο" δίπλα του και νυστάζει

Η Garrn γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια στο Αμβούργο. Στα δυο της εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στο Λονδίνο, όπου έμεινε μέχρι τα 8. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα.

Έναν από τους πιο σέξι αγγέλους της Victoria’s Secret, την καλλονή Toni Garrn, έχει δίπλα του ο Leonardo DiCaprio και όμως εκείνος νυστάζει. Ο 38χρονος ηθοποιός εθεάθη αυτές τις μέρες σε αγώνα τένις στο US Open, στη Νέα Υόρκη, μαζί με τη νέα αγαπημένη του αλλά, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, εκείνος χασμουριέται.


Leo και Toni είναι μαζί μερικούς μήνες. Το καλοκαίρι μάλιστα ήταν συνέχεια μαζί σε σκάφος στη Μεσόγειο και ψάρευαν. Επισκέφτηκαν τη Βενετία, το Μονακό, τη Μαγιόρκα και τη Γαλλία, όπου έκαναν μια μονοήμερη εκδρομή στο παλάτι των Βερσαλλιών.Η Garrn γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια στο Αμβούργο. Στα δυο της εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στο Λονδίνο, όπου έμεινε μέχρι τα 8. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα. Δυο χρόνια μετά επέστρεψε οικογενειακώς και πάλι στο Αμβούργο. Το φθινόπωρο του 2011 έγινε ένας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret.


 

 

 

 

 

 


pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...