Nissan Micra ELLE picture-video

Nissan έχει ενώσει τις δυνάμεις ,το περιοδικό μόδας στον κόσμο , ELLE για να αναπτύξει μια ειδική έκδοση των ΤΠΕ δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης, το Micra .

Το Nissan Micra ELLE ,  θα αρχίσει να πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο την 1η Σεπτεμβρίου τιμές από £ 12.000 , σε συνδυασμό κομψή εμφάνιση και τα μέρη του εξοπλισμού .


Ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν μια πανοραμική γυάλινη οροφή , χρώμιο πινελιές στο κάτω τμήμα της μάσκας , χρωμιωμένη εσωτερικά χερούλια στις πόρτες , 15 - ιντσών τιτανίου γκρι ζάντες αλουμινίου , προβολείς ομίχλης και αεροτομή οροφής . Υπάρχουν τρία διαθέσιμα χρώματα - Shiraz Κόκκινο , λευκό Alabaster και Atlas Blue - καθώς και ένα νέο υφασμάτινο κάλυμμα του καθίσματος . Το βραβευμένο Nissan Connect εξελιγμένο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και infotainment σύστημα είναι διαθέσιμο ως επιλογή . Διακριτική κονκάρδες ELLE στην πίσω πόρτα και τα εμπρός φτερά , πατάκια εμπρός και πίσω προστατευτικές πόρτες σηματοδοτούν το Nissan Micra ELLE στην κεντρική οδό .

Στόχος δεν είναι μόνο αυτό . Δεδομένου ότι η Nissan Micra βασίζεται στην mid-range μοντέλο Acenta , αυτό έχει μια μεγάλη λίστα στάνταρ εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων αυτόματο σύστημα κλιματισμού , Intelligent Key εισόδου χωρίς κλειδί και το πλήκτρο START , ηλεκτρικά θερμαινόμενο και αναδιπλούμενους καθρέπτες θυρών , μαζί με ένα όριο ταχύτητας και cruise control .

Μόλις 500 Micra μοντέλα ELLE θα πρέπει να έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι αγοραστές έχουν είτε την επιλογή των 1.2 - λίτρων 80PS ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης ή την εξελιγμένη υπερτροφοδοτούμενος 1.2 άμεσου ψεκασμού ( DIG -S ) βενζινοκινητήρα , 98PS Όλες οποία αναπτύσσει Παράγει ακόμα μόνο 99g/km CO2.

Η DIG - S κινητήρας διαθέτει άφθονο γροθιά για την αστική ζούγκλα με 142Nm ροπής και 0 - 62 μίλι/ώρα χρόνο 11,3 δευτερόλεπτα. Επίσης, έχει μέγιστη ταχύτητα 112 μίλι/ώρα και τις θέσεις στο μικτό κύκλο κύκλο του πυρηνικού καυσίμου οικονομία μέχρι 68.9mpg . Και οι δύο 1.2 - λίτρων παράγει εκπομπές είναι αρκετά χαμηλό για να προκριθείτε σήμα « PURE Drive » της Nissan , δίνεται μόνο με τα καθαρότερα αυτοκίνητα στην line- up της Nissan .

"Αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ένα σήμα σε ένα αυτοκίνητο », δήλωσε ο Geraldine Ingham , Chief Marketing Manager για την Nissan στην Ευρώπη . " Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία betweens το Micra και ELLE , τόσο με το αυτοκίνητο και το περιοδικό που απευθύνεται σε πολύ παρόμοια αγοραστές . Μια ταραχώδη τρόπο ζωής που σημαίνει ομαδοποίηση σήμερα εξαιρετικά πολυάσχολη γυναίκα ξοδεύει ημέρα εργασίας της juggling και ψυχαγωγικές δραστηριότητες , την οικογένεια , τους φίλους και τις σχέσεις και ... χρειάζεται ένα σύμμαχο . το Nissan Micra είναι αυτό που σύμμαχος , βοηθώντας την να περάσει μια μέρα με το να είναι ένας βασικός εταίρος για να πάρει γύρω από την πόλη . "

Για να κάνετε ελιγμούς τόσο εύκολο όσο το δυνατόν , για παράδειγμα , Micra έχει τα καλύτερα στην κατηγορία τους κύκλο στροφής , ενώ ο κινητήρας « PURE Drive » της τεχνολογίας aussi φέρνει το κόστος των καυσίμων και την εξοικονόμηση φόρου.

«Η συντριπτική majorité της ELLE αναγνώστες ζουν και εργάζονται στην πόλη . Είναι διασκεδαστικό , θετική , κομψό γυναίκες , όλα τα ιδιαίτερα ατομικά και με την ικανότητα να έκπληξη ... ακριβώς όπως το Nissan Micra ELLE ", δήλωσε ο Geraldine Ingham .











pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...