Το Vanity Fair γιορτάζει τα 100 του χρόνια -Η Kate Upton μεταμορφώθηκε σε… επετειακή Marilyn Monroe

Το Vanity Fair γιορτάζει τα 100 του χρόνια και κυκλοφορεί με την πληθωρική ξανθιά να φοράει μόνο τα χρυσά εσώρουχά της
Η Kate Upton έβγαλε στην επιφάνεια τη Marilyn Monroe που κρύβει μέσα της με αφορμή την επετειακή έκδοση του Vanity Fair, που γιορτάζει 100 χρόνια κυκλοφορίας.


Στο εξώφυλλο, το 21χρονο supermodel, που χαρακτηρίστηκε «μοντέλο της χρονιάς για το 2013» την Τρίτη, φοράει κόκκινο κραγιόν, ενώ οι ξανθιές της μπούκλες χαιδεύουν το κορμί της και ακουμπάνε το χρυσό κορμάκι της.

Η διάσημη φωτογράφος Annie Leibovitz απαθανάτισε την Upton να κοιτάει λάγνα το φακό και να είναι έτοιμη να σβήσει τα κεράκια από την τούρτα γενεθλίων του περιοδικού.

Φυσικά, δεν μπορεί κάποιος να μην προσέξει την τεράστια αλλαγή που έχει η εικόνα αυτή με την παρθενική φωτογράφηση της Kate για το Sports Illustrated το 2011.

Μέσα στις σελίδες του περιοδικού, η ξανθιά σεξοβόμβα ποζάρει στο φακό κάνοντας ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο Vanity Fair και αντιγράφοντας το πρώτο του εξώφυλλο που κυκλοφόρησε το 1913 .

Το δε βραβείο για το «μοντέλο της χρονιάς 2013», θα το παραλάβει στο 2013 Model, το βράδυ της Τετάρτης .
Η εκδήλωση θα κάνει μια αναδρομή στη μέχρι τώρα καριέρα της στο χώρο του modeling και σε όλες της τις δουλειές στα πιο διάσημα περιοδικά μόδας και όχι μόνο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...