ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Θρίλερ στο Τορίνο, πάρτι Ρεάλ στη Μαδρίτη (vds)

Γιουβέντους και Γαλατάσαραϊ έμειναν στο 2-2 μετά από ματς-θρίλερ στο Τορίνο, την ώρα που η Ρεάλ «καθάριζε» με σχετική άνεση με 4-0 στη Μαδρίτη την Κοπεγχάγη.

Στο Τορίνο, λοιπόν, η Γαλατά «σόκαρε» τη Γιουβέντους, η οποία μετά το 1-1 της πρεμιέρας με την Κοπεγχάγη πέταξε άλλους δυο βαθμούς έχοντας μπροστά της πλέον τα δυο ματς με τη Ρεάλ.


Ο Ντρογκμπά στο 36' άνοιξε το σκορ για τους Τούρκους, για να έρθει η ανατροπή από τη «γηραιά κυρία» στη συνέχεια με το πέναλτι του Βιντάλ στο 78΄ και το γκολ του Κουαλιαρέλα στο 87', Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε ένα λεπτό αργότερα από γκολ του Μπουλούτ.

Πάρτι «Ιμπρα» στο Παρίσι (vds)

Τα γκολ του ματς



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (68' Γιορέντε), Κιελίνι, Λιχτστάινερ (46' Ίσλα), Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες, Βούτσινιτς (26' Κουαλιαρέλα).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σετζού, Καγιά, Μπαλτά (25' Ζαν), Ριέρα (60' Αμραμπάτ), Φελίπε Μέλο, Μπρούμα, Ινάν, Σνάιντερ (74' Μπουλούτ), Ντρογκμπά.

Ανετα και ωραία η Ρεάλ

Με γκολ και νίκη γιόρτασε την 100η συμμετοχή του στο Champions League o Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε τον «οβολό» του στο άνετο 4-0 της Ρεάλ επί της Κοπεγχάγης με τη «βασίλισσα» να κάνει το δυο στα δυο στον όμιλο.

Ο Ρονάλντο στο 21' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Πορτογάλο διεθνή στο 65' να πετυχαίνει δεύτερο γκολ μετά από τρομερή πάσα του Ντι Μαρία.

Τα γκολ του ματς

Real Madrid 4 - 0 København -Cristiano Ronaldo... από Bo_ronald
Ο Αργεντινός διεθνής στη συνέχεια ανέλαβε δράση για να πετύχει ακόμα δύο γκολ. Στο 71' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Κεντίρα (74' Μοράτα), Μόντριτς (67' Ίθκο), Ντι Μαρία, Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Μπενζεμά (81΄Ροντρίγκεζ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μπένγκτσον, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Κλόντεμιρ, Ντιλέινι, Γκίσλασον, Γιόργκενσεν (72' Κρίστενσεν), Μπράατεν (66' Άντι), Τουτού (63' Μπολάνιος).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...