Νοκ άουτ με Τάισον η Γιουνάιτεντ, στο 92' η Μπάγερ (vds) Μπάγερ, με γκολ στο 92' επικράτησε με 2-1 της Σοσιεδάδ.(vds)

Ούτε στην Ευρώπη και δη στο Ντόνετσκ ήρθε η ανάταση της Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Σαχτάρ σε ένα ματς, όπου ευνοήθηκε από τη διαιτησία και γενικώς η απόδοση κυμάνθηκε σε μέτρια στάνταρ.

Στην έναρξη του ματς, λοιπόν, ο ρέφερι του ματς έκλεισε τα μάτια σε μαρκάρισμα-πέναλτι του Κλέβερλι στον Τεϊξέιρα για να έρθει στο 18' ο Γουέλμπεκ να δώσει το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι Ουκρανοί, όμως, δεν το έβαλαν κάτω. Πάλεψαν και εν τέλει κατάφεραν στο 76' να φθάσουν στον ισοφάριση με τον Τάισον.
Να σημειωθεί πως στο 66' ο Γκιγκς μπήκε στο ματς στη θέση του Μαρουάν Φελαϊνί και έγινε ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Champions League, φτάνοντας τις 145. Δεύτερος πλέον είναι ο Ραούλ με 144.
Τα γκολ του ματς

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεφτσούκ, Χούμπσμαν, Φερνάντο (84' Ιλσίνιο), Τάισον (91' Μπέρναρντ), Τεϊσέιρα, Ντάγκλας Κόστα, Λουίς Αντριάνο (90' Φερέιρα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Φελαϊνί (66' Γκιγκς), Βαλένσια, Γουέλμπεκ (92' Τζόουνς), Φαν Πέρσι.

Τρίποντο στο 92' η Λεβερκούζεν

Αποφασιστικής σημασίας νίκη για τη συνέχεια της διοργάνωσης πήρε στο Λεβερκούζεν η Μπάγερ, η οποία με γκολ στο 92' επικράτησε με 2-1 της Σοσιεδάδ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, η Λεβερκούζεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Ρόλφες με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες» για να έρθει η απάντηση από τους Βάσκους στο 51' όταν ο Βέλα εκτέλεσε το πέναλτι με τον Λένο να αποκρούει και τον Μεξικανό επιθετικό στην επαναφορά να ισοφαρίζει. Όλα αυτά, για να έρθει η εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Χέγκελερ στο 92' για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Τα γκολ του ματς

LVsS 2-1, CL 2013 από futbolsapiens
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Βολσχάιντ, Τοπράκ, Μπένις (69' Τσαν), Μπέντερ, Ρολφς, Ράιναρτς, Σαμ (85' Χέγκελερ), Χέουνγκ-Μιν (68' Κρούσε), Κίσλινγκ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνες, Γκονζάλες, Ινίγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέλα, Μπεργάρα, Ελουστόνδο, Θουρουτούθα (90' Ρος), Γκριέτσμαν (84' Κάστρο), Βέλα, Σεφέροβιτς (68' Αγκιρέτξε).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...