BMW 315-1 Roadster picture-Video.

Το στυλ έχει αλλάξει , αλλά όχι το περιεχόμενο : « Πολλοί Γερμανοί αυτοκινητιστές δείτε αυτοκίνησης όχι μόνο ως ένα άνετο και γρήγορο μέσο μεταφοράς , αλλά και ως αθλητική δραστηριότητα Αυτοί είναι άνθρωποι που , μόλις δουν ένα αεροδυναμικό αμάξωμα με μια μακρά και . κομψό διαμέρισμα του κινητήρα , καθώς και ένα ταχύμετρο που εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή έως 150 km,
αισθάνονται ότι η ισχυρή λαχτάρα για ανοικτούς δρόμους, απλά τέλειο για γρήγορη οδήγηση , για τα αλπικά περάσματα απλά παρακαλούν να κατακτηθεί , και για ompetitors τόσο εύκολο να προσπεράσει . "


Ήταν ακριβώς με αυτά τα λόγια ότι η BMW ανακοίνωσε την πρώτη αυτο - μηχανικής roadster της Εταιρείας το 1934 . Και πράγματι , αυτή η έννοια με έξι κινητήρια μονάδα της έμελλε να διαμορφώσει το μέλλον της μάρκας , που εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή για την τρέχουσα BMW Z4 .

Το σημείο εκκίνησης για την εξέλιξη αυτή ήρθε στο Berlin Motor Show Μάιο του 1934 . Εδώ , μαζί με την BMW 315 Saloon , η BMW , για πρώτη φορά παρουσίασε το πρωτότυπο ενός Roadster σπορ με εξαιρετικά ελκυστικές γραμμές . Ακριβώς πίσω από το μακρύ και κομψό χώρο του κινητήρα υπήρχαν δύο σπορ καθίσματα προσαρμόζονται για τον οδηγό και το συνοδηγό προστατεύεται από τη χαμηλή γκανιότα , παρμπρίζ και την οροφή ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ .

Το πίσω άκρο κωνικό έξω σε ένα κομψό sweep στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου , προσθέτοντας ένα συγκεκριμένο αεροδυναμικό επαφή με εξαιρετική εξορθολογισμός .

Η μάσκα ψυγείου σε αυτό το διθέσιο κλίση πολύ πιο πίσω από ό, τι στο Saloon , με το επιβλητικό , σαρωτικές μπροστινό τροχό καμάρες εκτείνεται σε κάτω από τις πόρτες στους θόλους των πίσω τροχών . Για την μείωση της αντίστασης του αέρα στο ελάχιστο , οι πίσω τροχοί είχαν καλυφθεί πλήρως , ενώ το σώμα του ίδιου του αυτοκινήτου στηριζόταν σε ηλεκτρικά με σκελετό από ατσάλι σωλήνα διπλό με τρία σταυρωτά στοιχεία κουτί .











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...