Ολυμπιακός και UNICEF μαζί για τα παιδιά


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε και επίσημα τη φανέλα με το νέο συνεργάτη της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τη UNICEF. Οι πρωταθλητές Ελλάδας συμφώνησαν για δύο χρόνια με τον φιλανθρωπικό οργανισμό, με στόχο να συγκεντρώσουν πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ ώστε να ενισχύσουν το έργο της UNICEF.

Ο Ολυμπιακός γίνεται η τέταρτη ομάδα στην Ευρώπη που πραγματοποιεί αντίστοιχη συμφωνία με το Ταμείο Παιδιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όπως είναι το ελληνικό όνομα της UNICEF, μετά την Μπαρτσελόνα, τη σουηδική Χάμαρμπι και την Μπρόντμπι από τη Δανία.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε πως αυτή η συνεργασία δείχνει και το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας, αυτό που προσφέρει στον κόσμο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, που ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την ανιδιοτελή προσφορά του, όσο και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ.
Ο βετεράνος παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας, έχει να παρουσιάσει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο ενώ έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τη UNICEF. Ήταν λοιπόν λογικό να νιώθει χαρούμενος για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον οργανισμό.
Οι ερυθρόλευκοι θα παράσχουν 50 χιλιάδες παιδικά εμβόλια με την επιστασία της UNICEF, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο αυτή την σημαντική συνεργασία.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...