ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2-0 Η Κροατία, με Πράνιτς, πάει στο Ρίο! (vds)

Με τον Ντάνιελ Πράνιτς βασικό και τον Γκόρντον Σίλντενφελτ στον πάγκο, η Κροατία πανηγύρισε την πρόκριση στο Mundial της Βραζιλίας μετά το άνετο 2-0 επί της Ισλανδίας, στη ρεβάνς του 0-0.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ στο 27', δίνοντας σκορ πρόκρισης στους Κροάτες από πολύ νωρίς.
Παραλίγο όμως, να γίνει μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο 39' την άφησε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για «δολοφονικό» χτύπημα στον Γκούντμουντσον.

Η Ισλανδία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα (σ.σ. όπως δεν τα είχε καταφέρει και η Κροατία στο πρώτο ματς) καθώς η θέληση δεν μπορούσε να νικήσει την ποιότητα. Δεύτερο γκολ απ' τον Σρνα στο 47', δοκάρι με τον Ολιτς στο 59' η αριθμητική διαφορά ουδέποτε αποτυπώθηκε στα πεπραγμένα στο χορτάρι και οι Κροάτες είναι στη Βραζιλία!

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Κόβατσιτς (74' Ρέμπιτς), Πράνιτς, Σρνα, Μόντριτς (89' Λόβρεν), Πέρισιτς, Ράκιτιτς, Ολιτς (79' Γέλαβιτς), Μάντζουκιτς.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Αρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (72' Χάλφρεντσον), Γ. Γκούντμουντσον, Μπγιάρνασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Α. Σκούλασον, Φινμπόγκασον, Γκούντγιονσεν (64' Γκίσλασον).

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...