ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Στην Βραζιλία Γκάνα και Αλγερία (vds)

Γκάνα, Αλγερία, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν, είναι οι πέντε ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την ήπειρο της Αφρικής στο επικείμενο Mundial της Βραζιλίας.

Η... αναμενόμενη Γκάνα

Όπως αναμενόταν, η Γκάνα εξασφάλισε το τέταρτο εισιτήριο από τα μπαράζ της ζώνης της Αφρικής για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.


Εχοντας συντρίψει με 6-1 την Αίγυπτο στο πρώτο παιχνίδι, η παρέα του Εσιέν και του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ ηττήθηκε με 2-1 από την Αίγυπτο στο Κάιρο, μια ήττα «γλυκιά» και χωρίς κάποιο κόστος.

Η Αίγυπτος προηγήθηκε στο 25' με τον Ζακί και πέτυχαν το 2-0 στο 84' με τον Γκέντο. Φυσικά ήθελαν άλλα… τρία γκολ που ήταν αδύνατο να τα πετύχουν. Μάλιστα, δέχθηκαν γκολ από τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ στο 89', με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Πέρασε η Αλγερία χωρίς Τζιμπούρ

Έστω και χωρίς τον Ραφίκ Τζιμπούρ στη σύνθεσή της, η Αλγερία κατάφερε να περάσει στην τελική φάση του Mundial, επικρατώντας με 1-0 της Μπουρκίνα Φάσο εντός έδρας. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι, οι Αλγερινοί είχαν ηττηθεί με 3-2, ωστόσο τα δύο εκτός έδρας γκολ αποδείχθηκαν πολύ σημαντικά.

Χρυσός σκόρερ για τους νικητές, ο αρχηγός Ματζίντ Μπουχέρα στο 49ο λεπτό.

ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ (ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ)

Πρώτοι αγώνες

Μπουρκίνα Φάσο - Αλγερία 3-2

Ακτή Ελεφαντοστού - Σενεγάλη 3-1

Αιθιοπία - Νιγηρία 1-2

Τυνησία - Καμερούν 0-0

Γκάνα - Αίγυπτος 6-1

Ρεβάνς

Σενεγάλη - Ακτή Ελεφαντοστού 1-1

Νιγηρία - Αιθιοπία 2-0

Καμερούν - Τυνησία 4-1

Αίγυπτος - Γκάνα 2-1

Αλγερία - Μπουρκίνα Φάσο 1-0



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...