ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ... ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ Τύπος Ρουμανίας: «Mundial από την τηλεόραση...»

«Κηδεία» θυμίζουν τα πρωτοσέλιδα του Ρουμάνικου Τύπου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής τους ομάδας από την Ελλάδα.
Οι ιστοσελίδες της χώρας κάνουν λόγο για Mundial που «θα δούμε από τις τηλεοράσεις μας», ενώ στέκονται σε μία ακόμη αποτυχία της Εθνικής τους να προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση.

Ένα από πιο γνωστά αθλητικά σάιτ, το «prosport.ro» τα… έβαψε μαύρα σχολιάζοντας: «Ρίο κοίτα! Πολύ μικροί για να προκριθούμε. Θα δούμε το Μundial από την τηλεόραση», αναφέρει αρχικά και συμπληρώνει: «Χρειαζόμασταν τουλάχιστον δύο γκολ ακόμη και πετύχαμε ένα το οποίο μάλιστα ήταν αυτογκόλ. Η Ελλάδα προκρίνεται για 4η σερί φορά σε μεγάλη διοργάνωση. Μετά την μαύρη Παρασκευή (όταν η Ελλάδα κέρδισε με 3-1), περιμέναμε να αγοράσουμε τηλεοράσεις για να δούμε το Mundial»!
Η ιστοσελίδα «realitatea.net» σημείωσε λιτά, αλλά με πίκρα: «Ρουμανία – Ελλάδα. Αντίο Ρίο».
Από την πλευρά του το «sport.ro» σημείωσε: «Θα χρειαστεί να περιμένουμε ως το επόμενο Mundial το 2018 στην Ρωσία. Ο διαιτητής μας αρνήθηκε πέναλτι. Ο Μήτρογλου ανάγκασε τους οπαδούς μας να φωνάξουν "Παραιτήσου" (στον Πιτσούρκα). Ρουμανία-Ελλάδα 1-1. Αποκλειστήκαμε με συνολικό σκορ 2-4»
Επίσης η «Gazeta Sporturilor» ανέφερε: «Άλλη μια πρόκριση χάθηκε. Η Ελλάς προκρίθηκε στο Παγκόσμίο Κύπελλο σε βάρος της Ρουμανίας μετά το αποψινό 1-1 και το 3-1 του πρώτου ματς».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...