Ο 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE «Κύριοι» ήταν οι Ρονάλντο και Μπέιλ! (vds)

Η 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση της Ρεάλ - και μάλιστα ως πρώτη του ομίλου - στους «16» της διοργάνωσης. Η «βασίλισσα» έμεινε «όρθια» στο Τορίνο, ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γιουβέντους και εδραιώθηκε στην κορυφή.


Αντίθετα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας παρέμεινε χωρίς νίκη και υποχώρησε στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Κοπεγχάγη έκανε τη μίνι-έκπληξη και επιβλήθηκε 1-0 της Γαλατάσαραϊ στη Δανία. Ετσι, αμφότερες έχουν από 4 πόντους!
Ουσιαστικά η Ρεάλ θέλει ένα βαθμό στα επόμενα δύο ματς (με Γαλατά εντός και Κοπεγχάγη εκτός) για να είναι και μαθηματικά στους «16» και πρώτη, ή να μη χάσει και στα δύο με τεράστιες διαφορές τερμάτων (αν Γαλατά και Κοπεγχάγη επικρατήσουν της Γιουβέντους) για να υπολείπεται στην τριπλή ισοβαθμία που θα προκύψει. Τρελά σενάρια.
Οσο για την Γιουβέντους; Σαφώς και είναι στο «κυνήγι» της πρόκρισης αλλά πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στο Τορίνο επί της Κοπεγχάγης την επόμενη αγωνιστική, πριν πάει στην Τουρκία για το ματς με την Γαλατάσαραϊ!
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-2 (42' πεν. Βιδάλ, 65' Γιορέντε - 52' Ρονάλντο, 60' Μπέιλ)
Συναρπαστικό ματς στο Τορίνο, με την Ρεάλ να ξεκινά καλύτερα και να απειλεί με Ρονάλντο και Μπέιλ, πριν η Γιουβέντους αρχίζει να χάνει ευκαιρίες, με τον Κασίγιας να πραγματοποιεί καλές αποκρούσεις. Το «αυστηρό» (ως… ανύπαρκτο) πέναλτι του Βαράν στον Πογκμπά αξιοποιήθηκε από τον Βιδάλ στο 42' για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ μπήκε καλύτερα, ισοφάρισε στο 52' με τον Ρονάλντο (8ο φετινό του γκολ), είχε δοκάρι με τον Τσάμπι Αλόνσο στο 56' και έκανε την ανατροπή με τον Μπέιλ στο 60'. Ωστόσο, η Γιουβέντους αντέδρασε άμεσα, ισοφάρισε με τον Γιορέντε στο 65' και πήρε το βαθμό, με τις δύο ομάδες να είναι επιθετικές στη συνέχεια και να χάνουν ευκαιρίες για τη νίκη.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Ασαμόα, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Γιορέντε (88' Τζιοβίνκο), Τέβες (82' Κουαλιαρέλα).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (71' Ιγιαραμέντι), Κεντίρα, Μόντριτς, Μπέιλ (75' Ντι Μαρία), Μπενζεμά (81' Χεσέ), Κρ. Ρονάλντο.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1-0 (6' Μπράατεν)

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη ήταν εντυπωσιακή στην αρχή. Σκόραρε στο 6' με τον Μπράατεν, είχε δοκάρι στο 8' με τον Γιόργκενσεν και αιφνιδίασε τη Γαλατά, η οποία, πάντως, όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόταν. Οι Τούρκοι είχαν δοκάρι με τον Φελίπε Μέλο στο 35' και μεγάλη ευκαιρία με τον Ντρογκμπά στο 43', αλλά δεν ισοφάρισαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γαλατά είχε την πρωτοβουλία και ήταν η ομάδα που περισσότερο έψαξε το γκολ, χωρίς να το καταφέρει και έτσι έφυγε ηττημένη από την ανία.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Γκίσλασον (56' Μπολάνος), Κλαουντεμίρ (86' Μαργκέιτερ), Ντιλέινι, Μπράατεν, Γιόργκενσεν, Τουτού (75' Κρίστενσεν).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Ισκάν, Εμπουέ, Σεμίχ (76' Μπουλούτ), Σεντζού, Ριέρα, Μπρούμα, Σελτζούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο, Αϊντίν (62' Γκιουλσελάμ), Ντρογκμπά, Μπουράκ (82' Αμραμπάτ).

COPENHAGUE 1-0 GALATASARAY από zoomdeportivoperu
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...