ΠΑΡΙ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-1 Η Άντερλεχτ... φρέναρε την Παρί (vds)

Δέκα γκολ είχε «φάει» η Άντερλεχτ στα πρώτα τρία ματς και δεν είχε πετύχει ούτε ένα, αλλά απόψε στο Παρίσι ήταν εξαιρετική και «κράτησε» την Παρί στο 1-1, στερώντας την ευκαιρία στον Ιμπραϊμοβιτς και την παρέα του να σφραγίσουν την πρόκριση για τους «16» του Champions League.


Στο πρώτο ημίχρονο οι Βέλγοι έδειχναν σε εξαιρετική βραδιά και κατά διαστήματα έκλειναν τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Η Παρί στην ουσία κράτησε το 0-0 στο πρώτο μισό, ενώ στο δεύτερο έδειξε να ανεβαίνει και να διεκδικεί τη νίκη-πρόκριση.

Στο 68' ωστόσο ο Ντέμι ντε Ζέου, έπειτα από την προσπάθεια του Πρατ και την ασίστ του Κλιέσταν, «πάγωσε» το «Παρκ ντε Πρενς» και έβαλε την Άντερλεχτ μπροστά στο σκορ με 1-0! Ο Ιμπραϊμοβιτς όμως, πήρε την κατάσταση πάνω του και «απάντησε» δύο λεπτά αργότερα.

«Κύριοι» ήταν οι Ρονάλντο και Μπέιλ! (vds)

Μετά από ασίστ του Ματουιντί ο Σουηδός πλάσαρε από κοντά, ο Καμίνσκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο «Ίμπρα» πήρε το... ριμπάουντ και σε κενό πλέον τέρμα την έστειλε στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας το 7ο γκολ του στη φετινή διοργάνωση! Η Παρί έχασε κανα δυο ευκαιρίες προς το φινάλε, αλλά παρά και το αριθμητικό πλεονέκτημα (στο 82' αποβλήθηκε ο Κλιέσταν) δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιριγκού, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος (62' Τιάγκο Σίλβα), Άλεξ, Μάξουελ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (76' Μενέζ), Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Λαβέτσι (75' Παστόρε), Ιμπραϊμοβιτς

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Βάντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ντεσχάχτ, Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν, Ντε Ζέου (91' Νάιτινκ), Ν'Σακαλά, Πρατ (79' Ατσεαμπόνγκ), Μίτροβιτς (87' Τίλεμανς)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...