Λονδίνο: Εξαφανίστηκαν μέσα σε 43'' τα εισιτήρια των Monty Python

Οι θρυλικοί Monty Python αναγκάστηκαν σήμερα να προσθέσουν τέσσερις ακόμη παραστάσεις, αντί της μίας και μοναδικής που είχαν προγραμματίσει, καθώς χιλιάδες εισιτήρια για την πρώτη ζωντανή εμφάνισή τους στο Λονδίνο από το 1980, εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 43,5 δευτερόλεπτα.
Οι Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στη σκηνή την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους.

Όπως ανακοίνωσαν, στο πρόγραμμά τους ήταν μία και μοναδική παράσταση την 1η Ιουλίου στην αίθουσα χωρητικότητας 20.000 ατόμων O2 Arena και σύμφωνα με τον Άιντλ η πρόθεσή τους ήταν «να δούμε αν μπορούμε να το γεμίσουμε».

Πάντως οι διοργανωτές ήταν σαφώς προετοιμασμένοι για την τεράστια ζήτηση. Εισιτήρια με αξία κάτω των 100 στερλινών μεταπωλούνταν σε ιστοσελίδες έναντι 1.600 στερλινών (2.600 δολάρια ή 1.900 ευρώ) μέσα σε 15 λεπτά από την έναρξη των πωλήσεων.

«Τα εισιτήρια για την πρώτη παράσταση πουλήθηκαν μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα. Εκείνα για τέσσερις ακόμη παραστάσεις (2 με 5 Ιουλίου) πουλήθηκαν άμεσα», δήλωσε εκπρόσωπος των Monty Python στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι Pythons θα ερμηνεύσουν διάσημα νούμερά τους από την τηλεοπτική σειρά και τις ταινίες τους, παρότι η προχωρημένη πλέον ηλικία τους σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ως προς το τι μπορούν να κάνουν.

Οι Monty Python έγιναν γνωστοί με την τηλεοπτική σειρά «Το ιπτάμενο τσίρκο των Monty Python», που μεταδιδόταν από το BBC από το 1969 ως το 1974.

Επίσης γύρισαν αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης» το 1975 και «Ένας Προφήτης... Μα τι Προφήτης!», το 1979.
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...