ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ- Ο «τρόμος» για Ρονάλντο και η... κατάρα του Μέσι!

Ηταν το 51ο λεπτό του αγώνα στο «Juegos Mediterráneos», όταν άπαντες στον πάγκο της Ρεάλ «πάγωσαν». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση ότι θέλει αλλαγή, με το πρόσωπό του να παίρνει τη χαρακτηριστική έκφραση πόνου και απογοήτευσης!


Η Ρεάλ προηγούνταν ήδη 1-0 της Αλμερία για την 14η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, φυσικά με δικό του γκολ από το 3ο λεπτό, είχε περάσει και δύσκολες στιγμές, αλλά εκείνη τη στιγμή τίποτε άλλο δεν είχε σημασία. Ο Πορτογάλος βγήκε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Χεσέ και κατευθύνθηκε με έναν φυσικοθεραπευτή στα αποδυτήρια.

Λίγη ώρα αργότερα, η πρώτη εκτίμηση ήταν καθησυχαστική. Ένα απλό «τσίμπημα» στο μηρό, είναι η πρώτη εκτίμηση, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και η καρδιά των Μαδριλένων γύρισε στη θέση της. Σαφώς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
Aκόμα και ο ίδιος ο «CR7» εμφανίστηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. «Δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αντικαταστάθηκα για προληπτικούς λόγους. Δέχθηκα ένα χτύπημα στο πρώτο ημίχρονο και ένιωσα μετά το μυ μου λίγο 'βαρύ'», επεσήμανε ο Πορτογάλος.
Και όλα αυτά σε ένα γήπεδο στο οποίο ο Πορτογάλος πρόλαβε να πετύχει το 164ο γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα, «πιάνοντας» τον Ούγκο Σάντσεθ στην 4η θέση της σχετικής λίστας των σκόρερ όλων των εποχών για τους Μαδριλένους. Προπορεύεται ο Ραούλ με 228 και ακολουθούν οι Ντι Στέφανο με 216 και Σαντιλιάνα με 186!
Και επειδή η μοίρα παίζει πάντα τα δικά της παιχνίδια, το γήπεδο της Αλμερία ήταν αυτό στο οποίο στις 28 Σεπτεμβρίου τραυματίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Και άλλη σύμπτωση; Ο Αργεντινός είχε προλάβει να σκοράρει (στο 20'), όπως και ο Ρονάλντο, αλλά τραυματίστηκε στο 28ο λεπτό και αμέσως αποχώρησε!
Για την ιστορία, η Ρεάλ νίκησε 5-0 την Αλμερία, αλλά… ποιος φίλος της νοιάζεται γι' αυτό, σε σχέση με τον τραυματισμό του Ρονάλντο;
Επιμέλεια: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...