ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Πέταξαν έξω από σούπερ - μάρκετ πελάτη που ψώνιζε ντυμένος Χίτλερ

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σούπερ-μάρκετ στο Κέμπριτζ της Βρετανίας, όταν ο 48χρονος Πολ Ντάτον, εμφανίστηκε στους διαδρόμους, ντυμένος ως Αδόλφος Χίτλερ.
Αν και περίοδος αποκριών και μεταμφιέσεων για χώρες του εξωτερικού, οι καταναλωτές στο κατάστημα Asda του Κέμπριτζ προφανώς δεν ήταν προετοιμασμένοι να δουν τον…Χίτλερ να ψωνίζει δίπλα τους.

Ο 48χρονος Ντάτον, πατέρας 6 παιδιών και φανατικός θαυμαστής του...Φύρερ, πήγε για ψώνια ντυμένος με στολή των SS, καπέλο και περιβραχιόνιο με σβάστικα, έχοντας τον μικρό εγγονό του στο καρότσι για τα ψώνια.

Ορισμένοι πελάτες το θεώρησαν φάρσα, άλλοι ωστόσο έσπευσαν να παραπονεθούν στο προσωπικό και εν τέλει ο Ντάτον εκδιώχθηκε από το κατάστημα.
Φωτογραφία: Albanprix.com
Φωτογραφία: Albanprix.com
Αργότερα, ο 48χρονος, ο οποίος φέρει και μπόλικα τατουάζ με την σβάστικα, έγραψε στο twitter, ότι έχει ξαναπάει στο συγκεκριμένο μαγαζί, φορώντας την εν λόγω στολή και ότι απλώς ήθελε να μοιράσει κάρτες για να προωθήσει την ιστοσελίδα του, στην οποία και αναλύει τον θαυμασμό του προς τον Αδόλφο Χίτλερ.
Μάλιστα ο Ντάτον αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το 2005, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Χάρι, είχε εμφανιστεί σε πάρτι ντυμένος για πλάκα με ναζιστική στολή, σχολιάζοντας:

«Εμένα με πέταξαν έξω από το Asda επειδή φορούσα κάτι που ωστόσο επιτρέπεται σε έναν πρίγκιπα να φορά».
Στο σάιτ του, ο 48χρονος υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ότι ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν σκηνοθέτησαν τον θάνατό τους και διέφυγαν στην Αργεντινή, όπου απέκτησαν παιδιά.
www.ethnos.gr / πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...