EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR : ΛΕΝ ΝΟΤΑΡΑΣ Ενας Ελληνας σωτήρας στο χάος των Φιλιππίνων

Ενας Ελληνας ομογενής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατρικής περίθαλψης στις Φιλιππίνες.Στις περιοχές απ' όπου πέρασε ο τυφώνας Χαϊγιάν κυριαρχεί θρήνος και απόγνωση και η παραλιακή πόλη Τακλομπάν αποτελεί το σημείο αναφοράς όπου σπεύδουν οι διεθνείς ανθρωπιστικές ομάδες.
Εκεί ήδη έχει μεταφερθεί μια πολυπληθής ιατρική μονάδα από την Αυστραλία στην οποία μετέχουν 37 ιατροί και νοσηλευτές που θα προσφέρουν υπηρεσίες επείγουσας ιατρικής σε τραυματίες - θύματα της καταστροφής.


ΛΕΝ ΝΟΤΑΡΑΣ

Ενας Ελληνας σωτήρας στο χάος των Φιλιππίνων

Ενας Ελληνας ομογενής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατρικής περίθαλψης στις Φιλιππίνες

10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Σύγχυση για τον αριθμό των νεκρών

Kατεστραμμένοι δρόμοι, ερείπια κτιρίων, πτώματα ανθρώπων και ζώων σε αποσύνθεση στην άκρη του δρόμου και σύγχυση για τον αριθμό νεκρών είναι ό,τι άφησε πίσω του ο φονικός τυφώνας «Χαϊγιάν»..

«ΚΛΙΚ» ΤΟΥ FBI ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΦΙΑ

Ναρκωτικά & μαύρο χρήμα στο μυστικό Ιντερνετ

Στον «θαυμαστό κόσμο» της καθολικής παρακολούθησης και επιτήρησης από ψηφιακούς κατασκόπους όπου ζούμε, οι hi-tech λαθρέμποροι κάνουν χρυσές δουλειές

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Προεδρικές εκλογές στη Χιλή με φαβορί την Μπατσελέτ

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα 13 εκατομμύρια ψηφοφόροι στη Χιλή για τις προεδρικές εκλογές, μεγάλο φαβορί των οποίων θεωρείται η κεντροαριστερή πρώην πρόεδρος Μισέλ Μπατσελέτ, που χαίρει πολύ..

ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Συρία: Τουλάχιστον 31 στρατιωτικοί νεκροί από την έκρηξη βόμβας

Τουλάχιστον 31 στρατιωτικοί, ανάμεσά τους τέσσερις ανώτεροι αξιωματικοί, σκοτώθηκαν σήμερα σε βομβιστική επίθεση εναντίον βάσης των ένοπλων δυνάμεων της Συρίας κοντά στην Δαμασκό, ανέφερε το.

ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ ΓΚΟΥΡΛΙΤ

Η εξομολόγηση του ναζιστή συλλέκτη

Το πορτρέτο του Ναζιστή συλλέκτη έργων τέχνης, Κορνέλιους Γκούρλιτ, σκιαγραφεί γερμανικό περιοδικό, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν ήρεμο άνθρωπο που δεν κατανοεί όλο αυτό το σάλο που έχει προκληθεί..

ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Φόρος τιμής στον Τζον Κένεντι από τον Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο πρώην πρόεδρος Μπίλ Κλίντον και η σύζυγός του και πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να καταθέσουν την Τετάρτη στεφάνι στον..

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ

Τιμητικό βραβείο για την Αντζελίνα Τζολί

Τιμητικό Όσκαρ για το ανθρωπιστικό της έργο έλαβε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, στην τελετή Governor Awards που πραγματοποιήθηκε στο Χόλιγουντ. .

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

Πακιστάν: Για προδοσία θα δικαστεί ο Μουσάραφ

Για προδοσία πρόκειται να δικάσουν οι αρχές του Πακιστάν τον πρώην πρόεδρο της χώρας Περβέζ Μουσάραφ, μια κατηγορία η οποία αφορά το γεγονός ότι είχε επιβάλει κατάσταση έκτακτης ανάγκης το 2007...

ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Μόνο με νεύματα επικοινωνεί τώρα ο Μαντέλα

Ο Νέλσον Μαντέλα εξακολουθεί να είναι «αρκετά άρρωστος» και δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά «επικοινωνεί με νεύματα», δήλωσε η πρώην σύζυγός του, η Γουίνι Μαντικιζέλα-Μαντέλα...

«ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ»

Πάπας: Είμαι ο φαρμακοποιός των πιστών

Αστειευόμενος πως είναι σαν τους φαρμακοποιούς, ο Πάπας Φραγκίσκος προωθεί την προσευχή ως φάρμακο για την καρδιά. 
 

Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΙΕΖΕΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ

Δοκιμασία 30 ημερών

Στον κρισιμότερο ίσως μήνα, από την ημέρα της εκλογής της, εισέρχεται η κυβέρνηση, καθώς από σήμερα μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα «παιχθούν» πολλά, αν όχι όλα,...

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ

Ο «κολασμένος» μήνας σε Βουλή και Βρυξέλλες

Στον κρισιμότερο ίσως μήνα, από την ήμερα της εκλογής της, εισέρχεται η κυβέρνηση καθώς από σήμερα μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα «παιχθούν» πολλά αν όχι όλα σε σχέση..

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Βρούτσης: Εξοικονομήσαμε σημαντικά ποσά από το νοικοκύρεμα

Για εξοικονόμηση σημαντικών ποσών μέσα από την αναδιάρθρωση στο ασφαλιστικό έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, εξερχόμενος της σύσκεψης στο Μαξίμου όπου χαράχθηκε η στρατηγική της.

«ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ»

Γλέζος: Η προκήρυξη αποκαλύπτει ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους

Ανακοίνωση με αφορμή την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για τη διπλή εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγήςστο Νέο Ηράκλειο εξέδωσε ο Μανώλης Γλέζος, κάνοντας μια ηχηρή παρέμβαση κατά των τρομοκρατών...

ΝΕΟ ΑΓΚΑΘΙ

Κρας τεστ για το νέο Μεσοπρόθεσμο

Τη δοκιμασία του νέου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2014 - 2017 θα κληθεί να ξεπεράσει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του έτους

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

Χατζηδάκης: Να μη φοβούνται οι φτωχοί άνθρωποι

Το μήνυμα ότι «οι φτωχοί άνθρωποι» δεν απειλούνται με πλειστηριασμούς σε ό,τι αφορά την πρώτη κατοικία έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, εξερχόμενος της σύσκεψης στο...

ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Στήνουν αναχώματα για πιθανά αντάρτικα στις ψηφοφορίες που έρχονται...

Βαρομετρικό χαμηλό επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, αφού αρκετοί βουλευτές φλερτάρουν με τη λογική του «αντάρτικου», γεγονός που προκαλεί προβληματισμό για την κυβερνητική συνοχή σε μια εξαιρετικά..

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Πώς θα κάνω τις απολύσεις στον τομέα της Υγείας

Απολύσεις από τον χώρο της πρωτοβάθμιας Υγείας προαναγγέλλει ο κ. Αδ. Γεωργιάδης με την εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχωρεί στο «Εθνος της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...