O Βούκιτς επέβαλε το «νόμο» της Τούμπας στον Εργοτέλη

Για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε εις βάρος του σκορ με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να χαρίζει τη νίκη επί του Εργοτέλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 93΄

Ούτε αυτήν τη φορά δεν... μάσησε ο ΠΑΟΚ και κατάφερε αυτό που κάνει συνήθως. Το να ανατρέπει δηλαδή σε βάρος του σκορ μέσα στην Τούμπα παρά το γεγονός πως αιφνιδιάστηκε από τον Εργοτέλη και το γκολ του Βερπακόφσκις στο 13’.

Οι Θεσσαλονικείς εγκλωβίστηκαν στο 4-1-4-1 του Πετράκη (δεν δίστασε να παίξει και με τρεις στόπερ στο τέλος) αλλά τελικά με τον Κατσουράνη στο 64’ και τον Βούκιτς στην τελευταία φάση του ματς πήραν τη νίκη, σε ένα ματς που πάντως δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση.

Μια οργανωμένη επίθεση ήταν αρκετή για τον ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική οργανωμένη του επίθεση στο ματς και με τον Βίλα να σκοράρει στο 62’ «λύγισε» 1-0 τον Πλατανιά


Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες, στο ματς που άνοιγε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΣ, που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Γιώργου Γεωργουλόπουλου, ήταν ο Εμιλιάνο Βίλα στο 62ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών στη μοναδική ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας του στο παιχνίδι. Πολύ κακό το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα και να μην μπορούν να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τους γηπεδούχους που επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και έφτασαν τους 14 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι Χανιώτες, που δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν νέο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, έμειναν στους 8.
PHGH

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...