ΑΕΚ - ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-0 Ιβάν ο λυτρωτής! (pics)


Ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» αγχώθηκε, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Βάρης με 1-0 στο ΟΑΚΑ και να προκριθεί στους «8» του κυπέλλου της Γ' Εθνικής.
Αυτή τη φορά λυτρωτής για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ο Κροάτης φορ πέρασε ως αλλαγή στο 61' και οχτώ λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.


Μέχρι εκείνο το σημείο πάντως, οι παίκτες του Δέλλα έκαναν ότι μπορούσαν για να στείλουν το ματς στην παράταση και να απογοητεύσουν για ακόμα μία φορά τον κόσμο της. Οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Στο 33' ο Ούσιος απέκρουσε με τα πόδια το δύσκολο σουτ του Γροντή, ενώ στις καθυστερήσεις με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Ντακόλ.
Έτσι φτάσαμε στο 69', όταν ο Γεωργέας έκανε τη σέντρα, ο Μπρέσεβιτς έπαιξε το 1-2 με τον Κορδέρο και με δυνατό ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ούσιου.
Η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 77', το οποίο κακώς ακυρώθηκε. Ο Αργυρίου μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον επερχόμενο Πεταυράκη, ο οποίος σκόραρε, αλλά ο πρώτος βοηθός Τσιρίνης σήκωσε τη σημαία του και καταλόγισε οφ-σάιντ.
Ο Αστέρας δεν απείλησε ούτε μία φορά, με την άμυνα της «Ενωσης» να περνάει ένα ήσυχο μεσημέρι.
ΣΚΟΡΕΡ: 69' Μπρέσεβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζουανόπουλος (Αχαϊας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90' Mπράχος
ΑΕΚ: Βούρας, Αργυρίου, Ρόβας, Τσούπρος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Πλατέλλας, Γροντής, Πόποβιτς (61' Μπρέσεβιτς), Ντακόλ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Σκουρλής, Παπαδημητρόπουλος, Φωστέρης (81' Κριλής), Μίχος, Ζώνας, Ανδρεαδάκης (89' Μπράχος), Καζάντζης (74' Κωβαίος)
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Λάππας






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...