Mariah Carey: Διασκέδασε δικτάτορα -ξανά- για πάνω από ένα εκατ. δολάρια! προς τιμή του δικτάτορα της Ανγκόλας, Ζοζέ Εντουάρντο ντος Σάντος

Το 2008 τραγούδησε για την οικογένεια του Μουαμάρ Καντάφι και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, όμως παραμένει «αμετανόητη»...
Σάλος έχει προκληθεί από την «αμετανόητη» Mariah Carey που δείχνει να παραμένει.... σταθερή στις προτιμήσεις της, αφού για ακόμη μία φορά δέχτηκε να διασκεδάσει δικτάτορα, λαμβάνοντας φυσικά παχυλή αμοιβή.


Τι και αν πριν από μόλις πέντε χρόνια η διάσημη τραγουδίστρια ζήτησε δημοσίως συγγνώμη που τραγούδησε το 2008 για την οικογένεια του Μουαμάρ Καντάφι, την περασμένη Κυριακή η Mariah έδωσε τον καλύτερό της εαυτό προς τιμή του δικτάτορα της Ανγκόλας, Ζοζέ Εντουάρντο ντος Σάντος, σε μία δίωρη συναυλία, λαμβάνοντας πάνω ένα εκατ. δολάρια!

«Η Mariah Carey φαίνεται ότι θέλει όλο και περισσότερα μετρητά από δικτάτορες», είπε ο πρόεδρος της Οργάνωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Thor Halvorssen, σε ανακοίνωσή του.

«Μόλις πριν από πέντε χρόνια τραγούδησε για την οικογένεια του δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι. Τώρα, από τις πριβέ εμφανίσεις προχωρά σε δημόσιες επιδείξεις υποστήριξης και αξιοπιστίας σε έναν από τους κύριους καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αφρική και από τους πιο διεφθαρμένους τυράννους», πρόσθεσε.

Το show της Carey είχε ως σπόνσορα την Unitel, εταιρεία τηλεφωνίας που ανήκει στην κόρη του ντος Σάντος, η οποία επίσης είναι η κεφαλή του Ερυθρού Σταυρού της Ανγκόλας που ήταν στο επίκεντρο του συγκεκριμένου γκαλά.

«Όλο αυτό είναι το θλιβερό θέαμα μιας διεθνούς καλλιτέχνιδας που εξαγοράζεται από ένα αδίστακτο αστυνομικό κράτος για να διασκεδάσει και να συγκαλύψει την κλεπτοκρατία πατέρα και κόρης που έχουν συγκεντρώσει δισεκατομμύρια παράνομου πλούτου, ενώ η πλειοψηφία των πολιτών της Ανγκόλας ζει με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα», δήλωσε ο Halvorssen.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μάλιστα πόζαρε με χαρά πλάι στον δικτάτορα Ζοζέ Εντουάρντο ντος Σάντος, την κόρη και τη σύζυγό του.

«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτήν εδώ την αίθουσα και έχω την τιμή να μοιραστώ αυτό το show με τον Πρόεδρο της Ανγκόλας», δήλωσε η Carey στο γκαλά, σύμφωνα με το Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εστιάζει στην προστασία και στην προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τραγουδίστρια ακόμη δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...