«Οχι» στα 11 εκατ. ευρώ της Φούλαμ για Μήτρογλου!

«Ακυρο» έριξε ο Ολυμπιακός στην Φούλαμ, η οποία σήμερα, Δευτέρα, του χτύπησε την πόρτα και ζήτησε να κάνει δικό της τον Κώστα Μήτρογλου!

Ο αγγλικός σύλλογος που έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό τον διεθνή Ελληνα επιθετικό, όπως και τον Κώστα Μανωλά ήταν διατεθειμένη να δώσει στους Πειραιώτες το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ!


Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αρνήθηκε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, θεωρώντας πως η πρόταση δεν καλύπτει τις ανάγκες του Ολυμπιακού. Πάντως, η ομάδα του Λονδίνου αναμένεται να επανέλθει άμεσα με νέα βελτιωμένη πρόταση, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ωστόσο και η νέα πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί για να γίνει ο Μήτρογλου κάτοικος «Κρέιβεν Κότατζ» και θα φτάνει τα 13 περίπου εκατομμύρια ευρώ δεν θα γίνει αποδεκτή.

Είναι δεδομένο ότι μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, οι Αγγλοι θα συνεχίσουν να το παλεύουν όμως δύσκολα θα πάρουν το «ναι» των Πειραιωτών που δεν σκοπεύουν να... βγάλουν στο «σφυρί» τον «Μητρογκόλ».

Κι αυτό γιατί αφενός τον έχουν ανάγκη για τις υποχρεώσεις του υπολοίπου της σεζόν σε Ελλάδα κι Ευρώπη, αφετέρου γιατί θεωρούν ότι ο δεινός εκτελεστής μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Τόσο με καλές εμφανίσεις κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League, όσο και με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας στο επερχόμενο Mundial του καλοκαιριού στα γήπεδα της Βραζιλίας...ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...