Κατασχέθηκε ποσότητα-μαμούθ 1,3 τόνων χασίς στον Ασπρόπυργο Βίντεο

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την Πρέβεζα - Συνελήφθησαν πέντε άτομα - Μετασκεύαζαν φορτηγά-ψυγεία για τη μεταφορά ναρκωτικών στην Ευρώπη


Ένα πολύ σημαντικό χτύπημα στο εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα κατάφερε η αστυνομία με την εξάρθρωση σπείρας που εισήγαγε ναρκωτικά στην Αλβανία και στη συνέχεια αναλάμβανε να τα μεταφέρει σε χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης.

Η αστυνομία είχε από καιρό την πληροφορία για τη δράση της σπείρας που διακινούσε τα ναρκωτικά με ειδικώς μετασκευασμένα φορτηγά.

Μετά από πολύημερη επιχείρηση οι αστυνομικοί έφτασαν σε μια αποθήκη και ένα συνεργείο αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο.

Η παρακολούθηση που ακολούθησε έδειξε στους αστυνομικούς ότι αυτόί ήταν οι χώροι που η σπείρα χρησιμοποιούσε τόσο για τη φύλαξη και τη μεταφόρτωση των ναρκωτικών όσο και για τη μετατροπή των φορτηγών.

Η τελική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα με τους αστυνομικούς να περνάνε χειροπέδες σε τρεις Έλληνες, έναν Αλβανό και έναν Πακιστανό. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συνολικά οι αστυνομικοί κατέσχεσαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.135 κιλών και 50 γραμμαρίων.
Ένα φορτηγό διεθνών μεταφορών.
Δύο θαλάμους-ψυγεία
Το χρηματικό ποσό των -12.450- ευρώ.
Οκτώ συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη και άλλων μελών του κυκλώματος συνεχίζονται.
πηγη
.. EllinikiAstynomia βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...