Παρουσίαση της Πελοποννήσου στη 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη

Η «Μυθική Πελοπόννησος» ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη μέσα από εικόνες και γεύσεις στη 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΕΜΙΤΤ που ξεκίνησε χθες Πέμπτη και θα διαρκέσει έως τις 2 Φεβρουαρίου.
Σε έναν εντυπωσιακό χώρο, όπου κυριαρχούν οι ομορφιές της Πελοποννήσου, αλλά και μια μεγάλη ελιά που μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο κέντρο του περιπτέρου, προβάλλεται σε εκατομμύρια Τούρκους, και όχι μόνο, η μοναδικότητα μιας επίσκεψης «ένα βήμα δίπλα».

Στο περίπτερο της «Μυθικής Πελοποννήσου» πραγματοποιούνται προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις για τους συμμετέχοντες Πελοποννήσιους επιχειρηματίες. Την πρώτη ημέρα το χώρο της τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου επισκέφθηκε ο δήμαρχος του μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τομπάς, ο οποίος συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου κι αποδέχτηκε πρόσκληση να επισκεφθεί την Πελοπόννησο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Την Παρασκευή ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη Νίκος Μαθιουδάκης, επισκέφτηκε το περίπτερο της Πελοποννήσου.
Σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι θεωρεί τη Πελοπόννησο ως ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές και πρότεινε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας να παρουσιάσει τον προορισμό σε ειδική εκδήλωση στο Σιγμανόγλειο Πολιτιστικό κέντρο στη Κωνσταντινούπολη.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς από την Αρκαδία, την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αργολίδα, την Κορινθία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία, παρουσιάζοντας συνολικά τον προορισμό. Καθημερινά λαμβάνουν μέρος επιδείξεις γευσιγνωσίας, με ποιοτικά Πελοποννησιακά προϊόντα και γεύσεις παραδοσιακές.πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...