2013 Κaty Perry: Είναι η βασίλισσα του Twitter!

Δείτε ποιοί σταρ της μουσικής βιομηχανίας κυριάρχησαν στον κόσμο των 140 χαρακτήρων!
«Μην μου μιλάτε σήμερα εκτός και αν πρόκειται για τη Beyonce!» έγραψε σε ένα από τα πολλά tweets που συνηθίζει καθημερινά να ποστάρει η Katy Perry, που φαίνεται ότι ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η 29χρονη τραγουδίστρια κρατάει πλέον τα βασιλικά σκήπτρα του Twitter- μετράει 48.423.586 followers- εκθρονίζοντας την εκκεντρική Lady Gaga που πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση (41.000.000 followers).


Δεύτερος-με μικρή διαφορά από την Perry-ήρθε ο Justin Bieber, ο ποπ σταρ που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μετά το άλμπουμ του «Jounarls» σκοπεύει να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία. Απευθυνόμενος στους περισσότερους από 47 εκατομμύρια «ακολούθους» του έγραψε: «Αγαπημένοι μου beliebers, επίσημα αποσύρομαι!».

Τέταρτη στη λίστα είναι η Taylor Swift (με 37. 541.015 followers) ενώ στην πέμπτη θέση ακολουθεί η Βritney Spears. Στις επόμενες θέσεις συναντάμε τα «βαριά» ονόματα της ποπ βιομηχανίας, την Rihanna στην 6η θέση, τον Justin Timberlake στην 7η θέση, την λατίνα σταρ Jeniffer Lopez στην 8η θέση και την Shakira στην προτελευταία θέση της δεκάδας. Στην 10η θέση βρίσκεται η Pink με 21.331.009 followers.
Το περιοδικό Rolling Stone υπολόγισε ότι περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο tweets με περιεχόμενο για τη μουσική εστάλησαν μέσα στο 2013.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...