Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2.500 δολαρίων-- Δείτε την καλλονή για χάρη της οποίας ο Μπίμπερ έκανε κόντρες!

Είναι μοντέλο και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπερβολική ταχύτητα και για επίθεση με όπλο
Εκτός από την είδηση της σύλληψης του Τζάστιν Μπίμπερ για υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή, τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες και η φωτογραφία της σεξοβόμβας για τα μάτια της οποίας φημολογείται ότι ο νεαρός ποπ σταρ βρέθηκε στην φυλακή.


Φωτογραφίες λίγο πριν από τη σύλληψη του Μπίμπερ, που είδαν το «φως» της δημοσιότητας σήμερα, απεικονίζουν τον τραγουδιστή να πίνει και να διασκεδάζει στο πλευρό μιας λατίνας καλλονής και μάλιστα, ημίγυμνος!

Ποια είναι όμως η νεαρή που «ξεμυάλισε» τον Τζάστιν και ήταν μαζί του στο όχημα όταν συνελήφθη;

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Chantel Jeffries, είναι μοντέλο, 21 ετών και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπερβολική ταχύτητα και για επίθεση με όπλο!





Συγκεκριμένα, το 2011 η  Chantel είχε μαχαιρώσει μια γυναίκα και είχε βρεθεί στη φυλακή, ωστόσο, το θύμα -για άγνωστο λόγο- είχε αποσύρει τις κατηγορίες με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερη.









Σημειώνεται ότι ο Μπίμπερ συνελήφθη καθώς έκανε «κόντρες» με τον φίλο του τραγουδιστή της R & B Χαλίλ Αμίρ Σαρίφ -ο οποίος οδηγούσε μια κόκκινη Φεράρι και επίσης συνελήφθη.

Ωστόσο, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος όταν του ζητήθηκε να σταματήσει για αυτό και κατηγορήθηκε και για αντίσταση κατά της αρχής.



















..

Συνελήφθη στο Μαϊάμι - Άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για τις «κόντρες»

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η  αστυνομία του Μαϊάμι σταμάτησε την κίτρινη λαμποργκίνι που οδηγούσε ο Τζάστιν Μπίμπερ γιατί έκανε κόντρες με μια κόκκινη φεράρι! Είχε μάλιστα βάλει τη συνοδεία του, που βρισκόταν σε δύο μεταχειρισμένα βανάκια να αποκλείσει τους δρόμους, ώστε τα δύο αμάξια να «κοντραριστούν» ανενόχλητα.

Ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε στους αστυνομικούς πως έχει κάνει χρήση αλκοόλ, μαριχουάνας και άλλων φαρμάκων που του είχαν συνταγογραφηθεί. Ο αστυνομικός μάλιστα που τον πλησίασε, «μύρισε έντονα το αλκοόλ» όταν ο τραγουδιστής άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα ο Μπίμπερ άρχισε να βρίζει αρχικά τους αστυνομικούς, ρωτώντας γιατί τον σταμάτησαν και γιατί τον ενοχλούν με ερωτήσεις - τώρα τον βαραίνουν και κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο Μπίμπερ υπεβλήθη σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν θετικό και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το περιστατικό συνέβη στο Μαϊάμι της Φλόριντα, μία εβδομάδα μόνο αφού o Μπίμπερ είχε απσχολήσει ξανά τις αρχές. Τότε, η αστυνομία είχε βρει ναρκωτικά αφού είχε ερευνήσει το σπίτι του Καναδού τραγουδιστή στο Λος Άντζελες, μετά τις καταγγελίες γείτονα πως ο νεαρός είχε πετάξει αυγά στα παράθυρα του σπιτιού του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για απρόσεχτη οδήγηση το 2012, χωρίς όμως τότε να του απαγγελθούν κατηγορίες.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...