Τι έφτιαξαν πάλι ... ...Οι Ιάπωνες ανακάλυψαν το σουτιέν.ο στηθόδεσμος ανοίγει... αυτόματα .. Easy-bra! (Φωτό+Βίντεο)

Όταν η γυναίκα που το φοράει είναι ερωτευμένη ο στηθόδεσμος ανοίγει... αυτόματα
“Φύλακα-άγγελο” της ερωτικής τους ζωής απέκτησαν οι σύγχρονες γυναίκες. Αρχικώς οι Γιαπωνέζες και σε δεύτερο χρόνο, όταν το νέο “επίτευγμα” της τεχνολογίας κυκλοφορήσει ανά τον κόσμο, όλες οι γυναίκες που δεν νιώθουν σίγουρες για τα αισθήματά τους απέναντι στον εκάστοτε εκπρόσωπο του ανδρικού φύλου που τυχόν τις φλερτάρει.


Η ιαπωνική εταιρεία Ravijour παρουσίασε την τελευταία της εφεύρεση, ένα ηλεκτρονικό κούμπωμα σουτιέν με την επωνυμία “True Love Tester”. Το οποίο αναλαμβάνει να αποτρέπει τις γυναίκες κατόχους του από περιπέτειες της μιας βραδιάς και από συναισθηματικά “ατυχήματα”.

Επί της ουσίας το περί ου ο λόγος γκάτζετ συνίσταται σε ένα είδος παλμογράφου που σε συνδυασμό με ένα ειδικό πρόγραμμα για το smartphone της ιδιοκτήτριας του σουτιέν, μετράει τους παλμούς της καρδιάς της και τους αναλύει.

Το πρόγραμμα είναι εξελιγμένο έτσι ώστε να διαχωρίζει τους παλμούς που νιώθει μια γυναίκα όταν ψωνίζει, όταν εκπλήσσεται ή όταν φλερτάρει, και κυρίως όταν αισθάνεται τρελά ερωτευμένη.

Μόνο στην τελευταία περίπτωση το σουτιέν ανοίγει αυτόματα και με μια κίνηση. Σε όλες τις άλλες απλώς μπλοκάρει και για να ανοίξει πρέπει να επέμβει η ίδια η γυναίκα. Οπότε η επιλογή είναι δική της...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...