euronews Ο «ερωτευμένος» Φρανσουά Ολάντ απέναντι σε 500 δημοσιογράφους

Η οικονομία επρόκειτο να είναι το βασικό θέμα στην πρώτη για το 2014 συνέντευξη Τύπου του Φρανσουά Ολάντ. Θεωρείται βέβαιο, ωστόσο, ότι τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή του Γάλλου Προέδρου θα κυριαρχήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ολάντ μετά το δημοσίευμα περιοδικού σύμφωνα με το οποίο ο ηγέτης διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

 Η επίσημη σύντροφός του, Βαλερί Τριερβελέρ, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω κόπωσης. Άτομο του περιβάλλοντός της υποστηρίζει πως φαίνεται έτοιμη να συγχωρήσει τον Ολάντ, που όμως πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις.

 Το Μέγαρο των Ηλυσίων δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα, που συνεχίζονται με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη Ζουλί Γκαγιέ. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως η ηθοποιός είναι φίλη με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφος του Ολάντ και μητέρα των παιδιών του.

 Η αποκάλυψη, που περιπλέκει όμως τα πράγματα, είναι ότι το διαμέρισμα που στέγασε το υποτιθέμενο ειδύλλιο, ανήκει σε ηθοποιό που διατηρούσε αισθηματικές σχέσεις με κορσικανούς μαφιόζους. Ο ανταποκριτής του euronews στο Παρίσι, Τζιοβάνι Μάτζι, μεταδίδει:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...