Gerard Piqué- Shakira: Γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια του Μίλαν

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες του λαμπερού party γενεθλίων που έχουν οργανώσει για το μωρό τους.
Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Milan, ετοιμάζονται να γιορτάσουν σε λίγες μέρες ο Gerard Piqué και η Shakira. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, το ζευγάρι στις 22 Ιανουαρίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο Milan, θα οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι, χωρίς να επιθυμούν να δώσουν, προς το παρόν, περαιτέρω πληροφορίεςστη δημοσιότητα. Όταν έρθει η στιγμή, είναι πολύ πιθανό να μοιραστούν και πάλι τις ξεχωριστές προσωπικές τους στιγμές με τους fans τους. Η ευτυχία που βιώνουν αποτυπώνεται μέσα από τις οικογενειακές φωτογραφίες που ανεβάζουν κατά καιρούς στους προσωπικούς λογαριασμούς των social media που διαθέτουν και οι δύο κερδίζοντας χιλιάδες «like». Και βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» μαμά και γιο να παρακολουθούν μαζί τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του μπαμπά, χαρίζοντάς του το πιο θερμό τους χειροκρότημα.


Και μπορεί ο μικρός Milan να γεννήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου του 2013 και να ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, όμως ο μπαμπάς του ανακοίνωσε τη γέννησή του ένα μήνα νωρίτερα, πράγμα που, όπως αποδείχτηκε, ήταν φάρσα λόγω της... ημέρας. «Ο γιος μας γεννήθηκε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ευχαριστούμε για τις ευχές» έγραψε στο twitter και η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα, σε ένα δεύτερο tweet, έγραψε «Και το όνομα αυτού Αθώος! Καλή μέρα των Αθώων σε όλους», ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μια πλάκα λόγω της συγκεκριμένης ισπανικής γιορτής, που είναι σαν τη δική μας Πρωταπριλιά.


Love story
«Σας παρουσιάζω το ηλιοβασίλεμά μου» έγραψε στο twitter η Shakira ποστάροντας μια κοινή φωτογραφία με τον Gerard Piqué και επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι.



Ήταν αρχές του 2011, την εποχή που η Shakira βρισκόταν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το «Waka-waka», επίσημο τραγούδι  του Mουντιάλ, όταν γνώρισε τον άντρα που θα της άλλαζε τη ζωή. Λίγο καιρό νωρίτερα, η Κολομβιανή σταρ είχε χωρίσει από τον επί έντεκα χρόνια σύντροφό της, Antonio de la Rua, γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής, και ο έρωτας της έριξε ξανά τα βέλη του. Μόνο που αυτή τη φορά όλα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά και πολύ γρήγορα. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να περάσει μέρος των πρώτων κοινών καλοκαιρινών του διακοπών στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Παρέμειναν στο νησί περίπου μία εβδομάδα και οι παπαράτσι απαθανάτισαν τα φιλιά και τις αγκαλιές τους με φόντο τα γαλανά νερά των Κυκλάδων.


Ακόμα και το γεγονός πως η Shakira είναι μεγαλύτερη κατά δέκα χρόνια από το σύντροφό της δείχνει αδιάφορο μπροστά στο μεγαλείο της αγάπης που βιώνουν και επισφραγίστηκε με τη γέννηση του γιου τους – παρόλο που ο ποδοσφαιριστής της Barcelona και η τραγουδίστρια δεν έχουν ακόμα βάλει βέρα στο δεξί.


Λόγω της μητρότητας, η Shakira έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα επαγγελματικά της, ενώ την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το ντουέτο της με τη Rihanna «Don’t remember to forget you». Και μπορεί να μην έχει απαλλαγεί ακόμα από τα κιλά της εγκυμοσύνης, όμως δεν αγχώνεται να τα ξεφορτωθεί. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, δήλωσε πως ο σύντροφός της «προτιμά το κρέας από τα κόκαλα. Δεν του αρέσει η πολλή αδυναμία. Ευτυχώς, δεν με αγχώνει», εξηγώντας πως «αυτό το μήνα δεν γυμνάζομαι καθόλου, γιατί έχω να ολοκληρώσω το άλμπουμ μου και επίσης έχω ένα μικρό παιδί».


Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...