Το Nexus 5 της Google είναι εδώ

Ερχεται με προεγκατεστημένη τη νεότερη έκδοση του Android (4.4), γνωστή με το παρατσούκλι KitKat
Χαράς ευαγγέλια για του λάτρεις των “καθαρών” εκδόσεων του Android. Το Nexus 5, η συνέχεια της σειράς των smartphones πάνω στα οποία χτίζεται το λειτουργικό σύστημα της Google για φορητές συσκευές - έχοντας προτεραιότητα και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις - ήρθε και στην ελληνική αγορά.


Βελτιωμένο σε όλα τα σημεία, συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο -μια best seller συσκευή που ουσιαστικά έβαλε ξανά την LG στον παιχνίδι των premium smartphones, το Nexus 5 κοστίζει 399 ευρώ και είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα της Wind και τα Public.

«Το Nexus 5 είναι η δεύτερη συσκευή της LG σε συνεργασία με τη Google, η οποία προσφέρει κορυφαίες λειτουργίες και τεχνολογική καινοτομία. Κάθε συνεργασία με τη Google αποτελεί ορόσημο για εμάς», είπε κατά την παρουσίαση του Nexus 5 ο Δημήτρης Βάθης, ΜC sales manager της LG Electronics Ελλάς.



«Τα καταστήματα Wind εγκαινιάζουν τη νέα χρονιά προσφέροντας στους καταναλωτές μια κορυφαία συσκευή. Το Nexus 5 αποτελεί μια ιδανική επιλογή, προσφέροντας στους χρήστες του την απόλυτη εμπειρία Android χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του και την κοινή σφραγίδα Google και LG. Είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην ευρεία γκάμα συσκευών που προτείνει η Wind στους πελάτες της», σχολίασε ο Αρης Παρασκευόπουλος, υπεύθυνος Μobile Broadband, υπηρεσιών VAS και Συσκευών της Wind Ελλάς.

Το Nexus 5 είναι εξοπλισμένο με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 της Qualcomm στα 2.26GHz. H οθόνη του αγγίζει σε διαγώνιο της 5 ίντσες, η κάμερα διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή της εικόνας και ο αισθητήρας των 8 MPixels συγκεντρώνει περισσότερο φως, βελτιώνοντας τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 Gb (χωρίς όμως τη δυνατότητα επέκτασης) και βέβαια έρχεται με προεγκατεστημένη τη νεότερη έκδοση του Android (4.4), γνωστή με το παρατσούκλι KitKat.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...