Ο R. Kelly προκαλεί θόρυβο με τον καινούργιο του δίσκο «Black Panties» - le mag


Ο R. Kelly, ο βασιλιάς για πολλούς του R & B έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 60 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.


Τώρα κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Black Panties». Το τραγούδι «Cookie» έχει προκαλέσει ήδη μεγάλο θόρυβο, καθώς περιέχει άσεμνες λέξεις και στίχους, που προκαλούν.

«Δεν διαφέρω από κανένα άλλο ζωγράφο που αποτυπώνει την αληθινή εικόνα των πραγμάτων. Όπως μια γυμνή γυναίκα που είναι μια πανέμορφη εικόνα. Γι' αυτό και φτάνει να πουληθεί 2 με 3 εκατομμύρια δολάρια, γιατί είναι μια πανέμορφη, γυμνή γυναίκα. Αυτό ήταν που είδε ο ζωγράφος, αυτό ήταν το όραμά του, το οποίο προσέφερε στον κόσμο, μέσω της τέχνης του. Οι άνθρωποι που τους αρέσουν τα έργα τέχνης, και λατρεύουν το συγκεκριμένο έργο, θα το αγοράσουν και θα το στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο. Είμαι χαρούμενος λοιπόν που οι φαν μου με υποστηρίζουν. Έκανα αυτό το δίσκο γι' αυτούς» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Το «Black Panties» είναι το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ του. Το «My story» ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε από το νέο του άλμπουμ. Μαζί με την κυκλοφορία του τραγουδιού ήλθαν στην επιφάνεια διάφορες φήμες και σκιές. Τα μίντια έφεραν στο φως μια δίκη του, το 2008, όπου ο τραγουδιστής αθωώθηκε για κατηγορίες κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Τον Δεκέμβριο όμως που μας πέρασε η Village Voice δημοσίευσε μια συνέντευξη του Τζιμ ντε Ρογκάτις, του δημοσιογράφου από το Σικάγο, που ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε το σεξουαλικό σκάνδαλο. Ο δημοσιογράφος επέμεινε ότι ο Kelly κακοποίησε σεξουαλικά αρκετά μικρά κορίτσια στο παρελθόν. Όλος αυτός ο θόρυβος δεν εμπόδισε τον καλλιτέχνη να συνεχίσει να γράφει νέα τραγούδια.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...