Βίντεο: Το εκπληκτικό κορεό στο Καραϊσκάκη - Iσπανικές εφημερίδες αποθεώνουν τον «Ολυμπιακό του Μίτσελ» (pics)

Πριν την έναρξη του αγώνα στήθηκε ένα μοναδικό κορεό που σκέπασε τα 3/4 του γηπέδου και άφησε με ανοιχτό το στόμα όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός έδωσε τη μάχη του μέσα στο γήπεδο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και οι οπαδοί των ερυθρολεύκων έδιναν τη δική τους στις εξέδρες.


Πριν την έναρξη του αγώνα, με πρωτοβουλία της Θύρας 7, στήθηκε ένα μοναδικό κορεό που σκέπασε τα 3/4 του γηπέδου και άφησε με ανοιχτό το στόμα όσους βρίσκονταν στο Καραϊσκάκη, αλλά και όσους παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τον αγώνα.

Απολαύστε το...

περισσότερα ΕΔΩ

Και οι ισπανικές εφημερίδες αποθεώνουν τον «Ολυμπιακό του Μίτσελ» (pics)

Και οι ισπανικές εφημερίδες αποθεώνουν τον «Ολυμπιακό του Μίτσελ» (pics)
Αναφορά στις πρώτες σελίδες όλων των μεγάλων ισπανικών εφημερίδων για τον θρίαμβο των ερυθρολεύκωνΨηλά στα θέματα των ισπανικών εφημερίδων βρίσκεται η χθεσινοβραδινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μίτσελ (λόγω και της ισπανικής του καταγωγής) να έχει την τιμητική του.

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως οι Πειραιώτες κέρδισαν δίκαια τους «κόκκινους διαβόλους» και τονίζουν ότι πλέον το έργο της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγες έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων στην Ισπανία

Marca: «Την άξιζε! Ο Μίτσελ οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία λαμπρή νίκη κόντρα στη Γιουνάιτεντ».




AS: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε την αξία του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».




Sport: «Ο Ολυμπιακός άφησε στο χείλος του αποκλεισμού τη Γιουνάιτεντ»!




Mundo Deportivo: «Ο Μίτσελ αφήνει εκτός (από τη συνέχεια του Champions League) με το ένα πόδι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...