ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 «Απέδρασε» από τη Ριζούπολη με Ναπολεόνι ο Ατρόμητος (vds+pics)

Ο Ατρόμητος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο γκολ, απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά στο τέλος πέτυχε την ανατροπή και με 3-2 πήρε ακόμα ένα τρίποντο που τον διατηρεί στην 3η θέση και διεύρυνε το αήττητο σερί του στα 14 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ατρόμητο ο Ναπολεόνι με δύο γκολ, με τον Ιγκλέσιας να σκοράρει επίσης. Δύο γκολ για τους γηπεδούχους ο Λουσέρο.


Ο Ατρόμητος πήγε στη Ριζούπολη έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα έξι προηγούμενα ματς που είχε δώσει μέσα στο 2014 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά δέχθηκε δύο από τον Απόλλωνα, αλλά στο τέλος δεν το πλήρωσε.

Η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε να χάνει 2-1 στο 63', αλλά εκμεταλλεύτηκε τα σοβαρά λάθη την άμυνα των γηπεδούχων, και χωρίς να το πολύ-καταλάβει κανείς, χτύπησε δύο φορές σε διάστημα οκτώ λεπτών, πέτυχε την ανατροπή, 3-2, κι έφυγε από την έδρα του Απόλλωνα με την πέμπτη εκτός έδρας νίκη του και τη 12η συνολικά.









Στην αντίπερα όχθη ο Απόλλων για δεύτερο σερί ματς στην έδρα του, δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Με τον Αστέρα Τρίπολης ηττήθηκε στις καθυστερήσεις 2-1, τώρα είχε δύο φορές το προβάδισμα, αλλά και πάλι οι παίκτες του έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι . Κι αυτοί οι πόντοι είναι καθοριστικοί για την προσπάθεια που κάνει για παραμονή η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Δύο φάσεις από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο
«Απέδρασε» από τη Ριζούπολη με Ναπολεόνι ο Ατρόμητος (vds+pics)

Το πρώτο ημίχρονο ήταν «φτωχό» σε θέαμα και φάσεις, αλλά οι ομάδες βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν από ένα γκολ. Ο Αντριαν Λουσέρο, σκόραρα τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα. Ο 30χρονος μέσος από την Αργεντινή έκανε την αρχή στο 10'με υπέροχο αριστερό διαγώνιο σουτ.

Ο Ατρόμητος έδειχνε αιφνιδιασμένος, δεν απειλούσε, αλλά μια συνεργασία έφερε το ματς στα ίσα στο 37'. Χαμηλή σέντρα από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, και ο Στέφανο Ναπολεόνι με Ολύμπια ψυχραιμία και αριστοτεχνικό τακουνάκι μπροστά από τον Αλέξανδρο Τζόρβα, έκανε το 1-1.


 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δύο αμυντικά λάθη κι ανατροπή

Τα πρώτα 18 λεπτά του β' μέρους δεν είχαν κάτι το αξιοσημείωτο. Αλλά στο 63' ο Λουσέρο τρύπωσε έξυπνα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και δεχόμενος την μπάλα από πλάγιο του Παντελιάδη έκανε το 2-1.

Ξαφνικά το ματς πήρε άλλη μορφή. Ο Γιώργος Παράσχος στο 69' έβγαλε από τον αγώνα έναν αμυντικό, Ταυλαρίδη και πέρασε έναν μέσο, τον Πίτου Γκαρσία κι αυτή η αλλαγή βγήκε. Ο τελευταίος εκτέλεσε φάουλ στο 75', η άμυνα του Απόλλωνα έπαιξε ανεπιτυχώς το οφ σάιντ και ο Ιγκλέσιας αμαρκάριστος ίσα που βρήκε την μπάλα για να κάνει το 2-2.

Και ήρθε η λάθος αντίδραση του Παπαζαχαρία στο 81΄, που προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά την έδωσε στον Ναπολεόνι, με τον 28χρονο Ιταλό να μην αφήνει ανεκμετάλλευτο το «δώρο» και με δεξί σουτ να «εκτελεί» τον Τζόρβα και με το έκτο φετινό του γκολ να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.

ΣΚΟΡΕΡ: 10', 63' Λουσέρο / 37΄, 81' Ναπολεόνι, 75' Ιγκλέσιας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 18΄Φαρινόλα, 29' Ντάλμπεργκ, 83΄Αργυρόπουλος / 41΄Ταυλαρίδης, 55' Δημούτσος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Κόρμπος (85' Πετρόπουλος), Μίνγκας (70' Τσιλιγκίρης), Λουσέρο, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (69' Πίτου Γκαρσία), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (85' Μπρίτο), Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (80' Νάστος), Ούμπιδες, Λαζαρίδης.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...