Λαμία: Βούλγαρος έφερνε λαθραία ποτά αναψυκτικά καπνό και λάδια!

Βρέθηκαν 15 φιάλες ουίσκι και βότκα, 65 λίτρα τσίπουρο, 30 μπουκάλια των δύο λίτρων με αναψυκτικά, 49 συσκευασίες ενός λίτρου που περιείχαν λάδια μηχανημάτων και έξι κιλά αδασμολόγητου καπνού σε συσκευασίες του ενός
Αγόραζε προϊόντα σε χαμηλές τιμές στην πατρίδα του και τα έφερνε στην Ελλάδα για να τα πουλήσει σε… ελληνικές ένας 40χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη στη Λαμία.
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσε ότι είχε μετατρέψει το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε κινητό… σούπερ- μάρκετ!

Όταν οι άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας το σταμάτησαν στο 210ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών για να ελέγξουν αν είχε άδεια για το τρέιλερ που ρυμουλκούσε, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τόσο αυτό όσο και το ίδιο το όχημα ήταν γεμάτα από εμπορεύματα. Όμως, ούτε παραστατικά αγοράς διέθετε, ούτε τα είχε δηλώσει κατά την εισαγωγή τους στη χώρα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 15 φιάλες ουίσκι και βότκα, 65 λίτρα τσίπουρο, 30 μπουκάλια των δύο λίτρων με αναψυκτικά, 49 συσκευασίες ενός λίτρου που περιείχαν λάδια μηχανημάτων και έξι κιλά αδασμολόγητου καπνού σε συσκευασίες του ενός! Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και το τρέιλερ, και θα σταλούν στο Τελωνείο Στυλίδας. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...