Cindy, Miley, Kendall γυμνές στο κρεβάτι-Σούπερ αποκαλυπτική φωτογράφιση από το W

Το περιοδικό επέλεξε τους πιο σέξι ανδρες και γυναίκες, τους έβγαλε τα ρούχα και τους φωτογράφισε στο κρεβάτι τους ανάμεσα σε μαξιλάρια – Δείτε όλες τις φωτογραφίες
Μπορεί η γυμνή φωτογράφιση της Miley Cyrus για το «W» να μη μας εξέπληξε, αφού έχουμε δει πολλές φορές τη νεαρή τραγουδίστρια με ελάχιστα -έως και καθόλου- ρούχα,
όμως φαίνεται πώς το γνωστό αμερικανικό περιοδικό θέλησε να ευχαριστήσει τους αναγνώστες τους φιλοξενώντας στις σελίδες του μερικές από τις πιο σέξι γυναίκες και άντρες της αμερικανικής σόουμπιζ.

Kendall Jenner, Cindy Crawford, Miranda Kerr και Lara Stone είναι μερικές από τις κυρίες που πόζαραν γυμνές στον φακό των διάσημων φωτογράφων Mert Alas και Marcus Piggott, σε μια σειρά από ασπρόμαυρες, αισθησιακές φωτογραφίες με τον τίτλο «Pillow Tweets».

Και προς τέρψη και του γυναικείου κοινού, αισθησιακά ποζάρουν και μερικοί υπέροχοι άνδρες όπως οι Pharrell Williams, Joe Manganiello και Jonathan Rhys Meyers.
..Πάντως, η 22χρονη Miley δεν δίστασε να προχωρήσει σε μερικές αποκαλύψεις για τα παρασκήνια της φωτογράφισης -στην οποία εμφανίζεται με πιο μακριά μαλλιά και με ξανθά φρύδια- λέγοντας στη συνέντευξή που έδωσε στον Ronan Farrow, τον γιο της Mia Farrow, ότι μάλλον είναι γυμνίστρια.

Μάλιστα μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια ανέφερε ότι εκείνη και η αδερφή της ήταν συνέχεια έξω και ξυπόλητες, εξηγώντας ότι ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να φοράει πολλά ρούχα και εμφανίζεται συνέχεια γυμνή.

Cindy Crawford



Joe Manganiello



Vanessa Hudgens



Ciara



Tyra Banks



Milla Jovovich



Pharrell Williams



Miranda Kerr



Miley Cyrus



Rita Ora



Naomi Campbell



Riccardo Tisci



Kendall Jenner



Luke Evans



Liu Wen



Jonathan Rhys Meyers



Lara Stone



David Gandy



Mert Alas + Marcus Piggott


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...